Τρίτη 13 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Αύριο βγαίνουν στους δρόμους

Συνέντευξη Τύπου χτες από τις συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες

Στους δρόμους βγαίνουν αύριο, Τετάρτη, οι συνταξιούχοι, διεκδικώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Με απόφαση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΕΒΕ, ΝΑΤ, ΤΣΑ και ΤΑΕ, συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Αθήνα στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Στη Θεσσαλονίκη στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο (οι συνταξιούχοι Μακεδονίας - Θράκης). Στη Λάρισα στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο (οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας). Στην Πρέβεζα στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο (οι συνταξιούχοι της Ηπείρου).

Τα προβλήματα των συνταξιούχων και το ολοκληρωμένο διεκδικητικό πλαίσιο του κινήματός τους πρόβαλαν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου οι συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Ομοσπονδίες. Στη συνέντευξη μίλησαν ο Δ. Μαυροδόγλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΙΚΑ, ο Δημήτρης Τσιτσάνης, πρόεδρος του ΤΕΒΕ, ο Παναγιώτης Βαβουγιός, πρόεδρος των συνταξιούχων στο Δημόσιο, ο Γιάννης Κοντονάσος, εκπρόσωπος των ΕΛΤΑ, και ο Ερωτόκριτος Ποταμιάνος, εκπρόσωπος των συνταξιούχων ΤΣΑ.

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες εξαγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου σχετικά με την κατώτερη σύνταξη, οι συνταξιούχοι απάντησαν ότι πρόκειται για εξαγγελίες προεκλογικού χαρακτήρα, καθώς το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση για 20 χρόνια και αυτό που έκανε ήταν να εφαρμόζει τους αντιασφαλιστικούς νόμους της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ