Τετάρτη 31 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
5ο - 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Εκδήλωση ενάντια στα αυταρχικά μέτρα

Εκδήλωση με θέμα «Αντίσταση στον αντιδημοκρατικό κατήφορο: Να αποσυρθούν αμέσως τα αυταρχικά μέτρα. Καμία ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική» διοργανώνουν οι μαζικοί φορείς του 5ου και του 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου, πλατεία Βικτωρίας).

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν οι παρακάτω φορείς: «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» (Επιτροπή 5ου - 6ου Διαμερίσματος), Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Αχαρνών - Πατησίων - Κυψέλης, Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πατησίων, Επιτροπές Ειρήνης Κυψέλης - Πατησίων - Αχαρνών, Ενωση Συλλόγων Γονέων 6ου Διαμερίσματος, εκπρόσωποι μεταναστών, «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Γκράβας.

  • Την προσπάθεια εκφοβισμού της εργατικής τάξης και του λαού συνολικά που προωθεί η κυβέρνηση, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην εταιρεία «Αφοί Κωνσταντακάτου» και δηλώνει ότι «το εργατικό κίνημα δε θα επιτρέψει κάμερες και αστυνομοκρατία στις διαδηλώσεις».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ