Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εξόρμηση αγωνιστικής προετοιμασίας!

Με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση της μικρομεσαίας αγροτιάς για τους στόχους και την προοπτική του αγώνα, ενόψει των νέων κινητοποιήσεων για την ανατροπή της νέας ΚΑΠ, και, γενικότερα, της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ, συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση της ΠΑΣΥ. Οπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψή της το περασμένο Σάββατο, στη Λάρισα, ο Δεκέμβρης που διανύουμε θα είναι μήνας ενημέρωσης των μικρομεσαίων αγροτών και αγωνιστικής προετοιμασίας τους για τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις, που αναμένεται να εκδηλωθούν μέσα στον ερχόμενο Γενάρη, σε όλη τη χώρα, με ενιαία αιτήματα και με διάφορες μορφές. Στο πλαίσιο αυτό σε όλη τη χώρα γίνονται περιοδείες, συγκεντρώσεις και εξορμήσεις ενημέρωσης σε όλη της χώρα.

Επίσης, η ΠΑΣΥ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να πάρουν μέρος, μαζί με τους εργαζόμενους στα απεργιακά συλλαλητήρια που διοργανώνει κατά περιοχές το ΠΑΜΕ, στις 13 Δεκέμβρη, ημέρα της πανεργατικής απεργίας κατά του αντιλαϊκού προϋπολογισμού της κυβέρνησης.

Η ΠΑΣΥ, επισημαίνει ότι ο αγώνας πρέπει να είναι διαρκής και προβάλλει τη διέξοδο για την αγροτική οικονομία, που βρίσκεται στην ολόπλευρη αγροτική ανάπτυξη, η οποία θα αξιοποιεί όλες τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και θα στηρίζεται στους παραγωγικούς συνεταιρισμούς των μικρομεσαίων αγροτών, οι οποίοι και θα ενισχύονται πολύπλευρα από το κράτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ