Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Νέα κρούσματα ασυδοσίας

Στο σφράγισμα της εταιρείας Γενικού Εμπορίου του Περιβολάρη Αντ., επί της οδού Ανδριανουπόλεως 45 στη Νίκαια, προχώρησε η Νομαρχία Πειραιά, επειδή λειτουργούσε παρασκευαστήριο τροφίμων χωρίς άδεια, επαναπροωθώντας στην αγορά ληγμένα προϊόντα. Δεκάδες κιλά ληγμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα που είχαν επανασυσκευαστεί για να διατεθούν στην αγορά με ανανεωμένη ημερομηνία λήξης, βρωμιά και μια άνευ προηγουμένη ακαταστασία, ήταν μερικά μόνο από τα ευρήματα των ελεγκτών.

Χτες επίσης:

Αποφασίστηκε το κλείσιμο και του κυλικείου του 1ου και 2ου ΤΕΕ Δραπετσώνας, επειδή είχε μετατραπεί σε σνακ-μπαρ, δίνοντας στους μαθητές μέχρι και μπίρες!

Στο κρεοπωλείο Αλαφούζος Γ. και ΣΙΑ Λεωφόρος Δημοκρατίας 114, Κερατσίνι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 130 κιλά χοιρινά νωπά χωρίς σήμανση.

Στο κρεοπωλείο Γαλανομάτη Δήμητρα Λεωφόρος Δημοκρατίας 11, Κερατσίνι, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν επί τόπου 60 κιλά ακατάλληλα για κατανάλωση κρέατα, στο κρεοπωλείο Ρίζου Φωτεινή, Λεωφόρος Δημοκρατίας 92, Κερατσίνι, κατασχέθηκαν 30 κιλά διάφορα κρέατα (κρέας μοσχαρίσιο, κιμάς, κοτόπουλο) τα οποία αν και νωπά φυλάσσονταν στην κατάψυξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ