Κυριακή 16 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης ενόψει των ευρωεκλογών, διοργανώνονται, την ερχόμενη βδομάδα, οι παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 17.5

- Πειραιάς,συγκέντρωση με ΕΒΕ στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Καραϊσκου 111), στις 8 μμ, με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Ν. Φιλαδέλφεια,συγκέντρωση στην πλατεία Πατριάρχου 7.30 μμ. Θα παραβρίσκεται και θα απευθύνει χαιρετισμό η Μπ. Βαλάση.

- Ν. Σμύρνη,συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στρατή Κόρακα, μέλος της ΚΕ.

ΤΡΙΤΗ, 18.5

- Ελευσίνα,συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων, 8 μμ.Θα μιλήσουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στρ. Κόρακας και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ελένη Γερασιμίδου.

- Τρίκαλα,συζήτηση για ζητήματα Παιδείας στο Κέντρο Φρούριο,στις 7 μμ με ομιλητή τον Κώστα Αλυσσανδράκη υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

ΤΕΤΑΡΤΗ,19.5

- Ηλιούπολη,συγκέντρωση στην πλατεία Ηλιούπολης,8 μμ. Θα μιλήσουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στρατής Κόρακας και η υποψήφια ΕυρωβουλευτήςΛιάνα Κανέλλη.

- Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, συγκέντρωση στις 8 μμ με ομιλητή τον Ορ. Κολοζώφ μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τερψιθέα Γλυφάδας (πλατεία Αγ. Τρύφωνα), συγκέντρωση στις 8 μμ με τον Μ. Κωστόπουλο.

- Φυσικομαθηματική Σχολή (Πανεπιστημιούπολη), συγκέντρωση στις 13.00 με τον Κ. Κυριαζή,υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

ΠΕΜΠΤΗ, 20.5

- Ξάνθη,συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία, 9 μμ. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Φακιρίδης και ο Αντ. Ντρέκος.

- Βέροια,στην Εληά θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Γιάννης Θεωνάς και Γιώργος Χουρμουζιάδης,στις 8.30 μμ.

- Γιαννιτσά,συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μμ,με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

- Ναύπλιο,συγκέντρωση στην πλατεία 3 Ναυάρχων μπροστά στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός Γραμματέας της ΚΝΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

- Λιβαδειά,συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στις 9 μμ.Θα μιλήσει η υποψήφια Ευρωβουλευτής Βέρα Νικολαϊδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Δραπετσώνα συγκέντρωση στην πλατεία Βάρναλη στις 8 μμ.Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ