Κυριακή 9 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Κεντρικές πολιτικές συγκεντρώσεις

Την Πέμπτη η προεκλογική συγκέντρωση της Πάτρας

Μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις οργανώνει το ΚΚΕ, στα πλαίσια της πολιτικής του εξόρμησης ενόψει των Ευρωεκλογών και ενώ η εγκληματική επίθεση των Ευρωαμερικάνων και του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας εντείνονται. Συγκεκριμένα, στελέχη της καθοδήγησης και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος, θα μιλήσουν:

Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει, σήμερα Κυριακή 9/5, πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αγιάς,ώρα 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Πατάκη,υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

  • Την Τρίτη 11 Μάη:

- Διοργανώνεται πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Πύργου,ώρα 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Κόρινθο στις 8.30 μ.μ. γίνεται συγκέντρωση στην πλατεία του Φλοίσβου με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Ζάκυνθο στις 8.30 μ.μ.,πραγματοποιείται συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Την Πέμπτη 13 Μάη:

- Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση οργανώνει η ΝΕ Αχαϊας στην Πάτρα,στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στρατή Κόρακα,βουλευτή και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και τη δημοσιογράφο Λιάνα Κανέλλη υποψήφια ευρωβουλευτή με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

  • Την ίδια μέρα, Πέμπτη 13/5, η ΝΕ Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Λιονταριών, ώρα 8.30 μμ, με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ