Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στα "μαχαίρια" Δανιήλ - Ασάνοβιτς

Η ώρα του... πάγκου έφτασε για τον Αλιόσα Ασάνοβιτς. Ο Βασίλης Δανιήλ ξέσπασε μπροστά σε όλους τους παίκτες στην Παιανία για την αδιαφορία του Κροάτη μέσου: "Πού νομίζει ότι ήρθε; Σε καμία ομαδούλα; Παίζει στον Παναθηναϊκό και πρέπει να σέβεται την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Αν έχει πρόβλημα με αυτά που λέω ας πάει στον πρόεδρο". Η αφορμή για την έκρηξη Δανιήλ δόθηκε στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα την περασμένη Κυριακή, αφού όταν αντικαταστάθηκε στο 61' έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια χωρίς την άδεια του προπονητή του.

Οι αιτίες της έντονης αντίδρασης του Καβαλιώτη τεχνικού "κρύβονται" εδώ και καιρό στην υποτονική παρουσία του Ασάνοβιτς στις προπονήσεις. Ο 60χρονος προπονητής εξέφρασε πολλές φορές τη δυσαρέσκειά του για τις συχνές απουσίες του 32χρονου παίχτη λόγω ενοχλήσεων σε πόδι ή μέση.

Από την πλευρά του ο Ασάνοβιτς κατηγόρησε τον Δανιήλ για προσωπική επίθεση και επισήμανε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να παίζει ενενήντα λεπτά και όχι για λίγο χρονικό διάστημα.

Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που προς το παρόν "καίει" τους "πράσινους", ενώ εξελίξεις αναμένονται από την ερχόμενη βδομάδα, όπου και θα επιληφθεί του θέματος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ