Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
"Φτερούγισε" το Περιστέρι

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με το Αιγάλεω. Στο βόρειο όμιλο κερδισμένη η Μηχανιώνα

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της χτεσινής 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον όμιλο του Νότου. Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε σημαντική νίκη στο ντέρμπι με το πρωτοπόρο Αιγάλεω και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Το κλασικό συνοικιακό ντέρμπι τα είχε όλα. Πάθος, γκολ, τα γνωστά νεύρα εκατέρωθεν, όμως αναμφισβήτητα το συγκρότημα του Γιάννη Κορωνέλλου ήταν αυτό που γέλασε τελευταίο. Τα γκολ για το "αστέρι" πέτυχαν οι Σταύρου, Σαμαράς, Νικολόπουλος. Για το "Σίτι" είχε ισοφαρίσει ένας παλιός παίκτης του Ατρομήτου, ο Σουρλής.

Ηττα γνώρισε και ο έτερος της κορυφής, Παναιγιάλειος, αφού λύγισε στο Μαρκόπουλο από την ομώνυμη ομάδα. Μολαταύτα Αίγιο και Αιγάλεω παρέμειναν στην κορυφή, αφού και ο Ναυπακτιακός που ακολουθεί γνώρισε βαριά ήττα στο Ρέθυμνο.

Στο βόρειο όμιλο η Μηχανιώνα ήταν αυτή που ξεχώρισε. Ο Ποσειδώνας έπιασε στην κορυφή τη Νάουσα, που αναδείχτηκε ισόπαλη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Ενα πόντο πίσω έμεινε η Κοζάνη, που "έπεσε" αμαχητί στην Καρδίτσα.

Εκπληξη η εκτός έδρας νίκη της Καστοριάς στο Κιλκίς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους δυο ομίλους: ΝΟΤΟΣ (13η αγωνιστική): Ατρόμητος - Αιγάλεω 3-1, ΕΑΡ - Ναυπακτιακός 4-1, Μαρκό - Αίγιο 2-1, Λεβαδειακός - Κερατσίνι 1-1, Αγερσανί - Αχαϊκή 2-1. Ο αγώνας Αιολικού - Αργους αναβλήθηκε, αφού η ομάδα της Αργολίδας δε μετέβη στη Μυτιλήνη λόγω κακοκαιρίας. ΒΟΡΡΑΣ (12η αγωνιστική): Μηχανιώνα - Πρέβεζα 1-0, Ολυμπιακός Βόλου - Νάουσα 1-1, Κιλκισιακός - Καστοριά 2-3, Αμπελόκηποι - Αετός Σκύδρας 0-0, Δόξα Δράμας - Κρύα Βρύση 0-2, ΑΟ Καρδίτσας - Κοζάνη 4-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ