Τρίτη 26 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ
του πανεκπαιδευτικού κινήματος
  • Μετά την Αστυνομία, τους εισαγγελείς και τους προβοκάτορες, η κυβέρνηση επιστράτευσε τις τελευταίες μέρες την τακτική του δήθεν διαλόγου, με στόχο τη χειραγώγηση και διάσπαση του κινήματος, ενώ αρνείται την παραμικρή ουσιαστική παραχώρηση. Αφού απέτυχε το Σαββατοκύριακο με τα "τραπεζώματα" των μαθητών, χτες έριξε τα δίχτυα της στους καθηγητές...
  • Συνεχίζουν αγωνιστικά οι μαθητές μετά από ομόφωνη απόφαση της Πανελλαδικής Συνάντησης Συντονιστικών Αγώνα την Κυριακή, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι Συντονιστικών από 37 πόλεις της χώρας. Πραγματοποιήθηκε η 24ωρη απεργία των καθηγητών και δασκάλων χτες, ενώ γίνονται οι συνελεύσεις των τοπικών ΕΛΜΕ, με την πρόταση για νέα 48ωρη απεργία στις 28 και 29 του Γενάρη.
  • Αρνήθηκε συνάντηση με τη ΓΣΕΕ χτες ο πρωθυπουργός, ενώ την αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών υποδέχτηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου τους ανακοινώθηκε ότι απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των 25 ατόμων!
  • Νέο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού με συλλαλητήρια, την ερχόμενη Πέμπτη, από εργατοϋπαλλήλους, μαθητές, καθηγητές, γονείς. Τετράωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ την ίδια μέρα και απεργία των καθηγητών. Νέες ανακοινώσεις συμπαράστασης από μαζικούς φορείς σε όλη τη χώρα.

ΣΕΛ.  2,   3,   9   -   14

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org