Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Καισαριανή: Σε συγκέντρωση στην πλατεία του Σκοπευτηρίου θα μιλήσει σήμερα στις 7:30 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής.

Πετρούπολη: Η "Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης" πραγματοποιεί συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Θέτιδος (στο νησάκι). Θα μιλήσει ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Γιώγος.

Χαλκίδα: Σύσκεψη για το ρόλο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και τις προοπτικές για δήμο μαχητικό, διεκδικητικό, μετερίζι αγώνα, διοργανώνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση". Στη συζήτηση θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου.

Πεύκη: Η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου Πεύκης της "Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Πεύκης", θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην Ανω Πεύκη, στα γραφεία του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ (Δημοκρατίας 10).

Ζωγράφου: "Η πρόταση της παράταξής μας για την αλλαγή στο δήμο τώρα", είναι το θέμα της λαϊκής συγκέντρωσης, που διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου", σήμερα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Κύπρου (6η στάση - Α. Ιλίσια). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο Αντώνης Ραλλάτος από τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", για τη σωτηρία του Υμηττού.

Συκεές: Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ. στην Ανδρέου Δημητρίου 19, η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Συκεών",Θεσσαλονίκης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Βασιλειάδη.

Καλαμαριά: Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο της ΑΔΕΚ Καλαμαριάς, που βρίσκεται στη Μεταμορφώσεως και Κοτυώρων 37, θα γίνουν αύριο Πέμπτη στις 8 μ.μ. Η υποψήφια δήμαρχος Σοφία Τεμεκενίδου θα αναλύσει την πολιτική πρόταση της ΑΔΕΚ για την πόλη και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού.

Πειραιάς: Συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Αύριο ανοίγουν τα σχολεία", θα δώσει αύριο στις 12 μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Σαλπέας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ