Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Γάλλος" ο Ψύχος

Για τηΓαλλία και τη Μαρσέιγ ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο πολίστας της Βουλιαγμένης Γιώργος Ψύχος, που έγινε ο πρώτος Ελληνας πολίστας που θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα του εξωτερικού Α κατηγορίας, κάνοντας χρήση της υπόθεσης Μποσμάν. Ο Γιώργος Ψύχος τον τελευταίο καιρό είχε τεταμένες σχέσεις με το σύλλογο της Βουλιαγμένης και τον προπονητή Γιάννη Γιαννουρή, ο οποίος τον είχε στείλει να προπονείται με τους εφήβους, κάτι που ο διεθνής παίκτης αρνήθηκε να κάνει.

Το δρόμο του Γιώργου Ψύχου αναμένεται να ακολουθήσει ένας ακόμη παίκτης της Βουλιαγμένης, ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο οποίος μετά το ναυάγιο στις συνομιλίες με τη Σαβόνα συζητάει τώρα με την ισπανική Μεντιτεράνι.

  • Σημαντική μεταγραφική επιτυχία σημείωσε ο νεοφώτιστος στην Α1 Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε τον έμπειρο διεθνή πολίστα Τάσο Παπαναστασίου.
  • Ο προπονητής της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας και γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στη Γλυφάδα, Νίκολα Στάμενιτς, επιβεβαίωσε με δήλωσή του το ενδιαφέρον της ομάδας του Ολυμπιακού χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Οι έφηβοι

"Αντίο" με νίκη επί της Ρουμανίας είπε στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική εφήβων στο πόλο, που κατέκτησε τελικά την 7η θέση στη γενική βαθμολογία.

Στο τελευταίο παιχνίδι κατάταξης οι διεθνείς μας επικράτησαν των Ρουμάνων με 6 - 5, χωρίς ωστόσο να πιάσουν ικανοποιητική απόδοση. Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 1 - 1, 2 - 1, 0 - 2, 3 - 1.

Η έβδομη θέση στην Ευρώπη σίγουρα είναι αξιοπρόσεκτο γεγονός, αλλά παρ' όλα αυτά το πλασάρισμα αυτό δεν ενθουσίασε τόσο τους διεθνείς, που αρχικά είχαν σαν στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι ήττες όμως από Ιταλία και Ουγγαρία μάς άφησαν εκτός νυμφώνος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Μίχαλος, δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας παρά την τελευταία νίκη και την κατάκτηση της 7ης θέσης, αφού μπορεί ο αρχικός στόχος να ήταν μια θέση στην οκτάδα αλλά σίγουρα η Εθνική μας μπορούσε κάτι παραπάνω.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ