Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Καλή αρχή

Πρώτη επίσημη συγκέντρωση χθες της Εθνικής ανδρών. Απαντες εκφράζουν πίστη για θετικό ξεκίνημα με αντίπαλο τη Σλοβενία και κατάκτηση της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2000

Δύο από τους ξενιτεμένους απουσίαζαν δικαιολογημένα από τη χθεσινή πρώτη επίσημη συγκέντρωση της Εθνικής ανδρών, ενόψει του αγώνα με τη Σλοβενία (ΟΑΚΑ, 6/9). Ο Β. Τσιάρτας που όπως ειδοποίησε δεν πρόλαβε λόγω καθυστέρησης στην πτήση και ο Β. Μπορμπόκης που χθες αγωνιζόταν με τη Σέφιλντ. Αμφότεροι αναμένονται σήμερα το πρωί.

Κατά τ' άλλα, όλα κύλησαν ομαλά στην προσέλευση αλλά και κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης. Ο Ανγκελ Ιορντανέσκου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τους διεθνείς, κάτι που σε μεγαλύτερη έκταση θα συνεχιστεί ως την ημέρα του αγώνα. Σκοπός του Ρουμάνου τεχνικού, όπως έχει δηλώσει, να γνωριστεί όσο γίνεται καλύτερα με τους παίχτες.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικρατεί καλό κλίμα και όλοι κάνουν λόγο για νέα αρχή η οποία μπορεί και πρέπει να συνοδευτεί από επιτυχία. Κοινή συνιστώσα των δηλώσεων: "Το παιχνίδι με τη Σλοβενία είναι δύσκολο. Χρειαζόμαστε μια καλή αρχή και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Ολοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να επιτευχθεί ο στόχος, δηλαδή η πρόκριση στα τελικά του EURO 2000".

  • Σήμερα συγκεντρώνεται και η Εθνική ομάδα των Ελπίδων που στις 5/9 θ' αντιμετωπίσει στο "Ν. Γκούμας" την αντίστοιχη της Σλοβενίας.
  • Τα εισιτήρια για το παιχνίδι των ανδρών τιμώνται προς 1.000, 2.000 και 3.000 δρχ., ενώ για την Ελπίδων η γενική είσοδο είναι 1.000 δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ