Τρίτη 7 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αισιοδοξία χαμηλών τόνων

Ανόρθωση ή Βαλέτα αντίπαλος των ερυθρολεύκων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Παρά την προσπάθεια, προεξάρχοντος του Μπάγεβιτς, να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, τ' αποτέλεσμα της κλήρωσης έφερε χαρά και αισιοδοξία στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" για να βρεθούν σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει ν' αποκλείσουν το νικητή της συνάντησης Βαλέτα Μάλτας - Ανόρθωση Κύπρου. Αν δε συμβεί κάποια μεγάλη έκπληξη, στον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας θα βρεθεί η κυπριακή ομάδα και όπως όλοι εκτιμούν ο καλός Ολυμπιακός δε θα 'χει προβλήματα.

Πάντως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως συνηθίζει, δεν εκδήλωσε ικανοποίηση ή απογοήτευση, απλώ ζήτησε σοβαρότητα: "Η κλήρωση μπορεί να φαίνεται εύκολη αλλά δεν είναι. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμιά ομάδα. Η Ανόρθωση θεωρείται πιο ισχυρή (σ.σ. από Βαλέτα) και το απέδειξε με τ' αποτελέσματα που είχε την προηγούμενη περίοδο. Θα παρακολουθήσουμε και τα δύο παιχνίδια για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και ν' αποκτήσουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την υποψήφια αντίπαλό μας. Για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει ν' αντιμετωπίσουμε και τους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης με την ανάλογη σοβαρότητα".

Εν τω μεταξύ στην Αυστρία όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναμένεται να μεταβεί σήμερα και ο Οφορίκουε. Ο Γκανέζος παίχτης, όπως και οι Ιβιτς, Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο αντιμετώπισαν πρόβλημα βίζας στα γερμανικά σύνορα. Των τριών τελευταίων λύθηκε και συνέχισαν με την υπόλοιπη αποστολή. Αντίθετα ο Οφορίκουε αναγκάστηκε χθες να επιστρέψει στη χώρα μας, για να διευθετήσει το ζήτημα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ