Σάββατο 28 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ματιές στους δήμους

Μία διαδρομή στον κόσμο των χρωμάτων ξεκινά τη Δευτέρα (8.30μμ) στο Κέντρο Πολιτισμού "Παλατάκι" του Δήμου Χαϊδαρίου. Πρόκειται για την έκθεση ζωγραφικής του Ζαχαρία Αποστολίδη,με τίτλο "Σταυρικό ζήτημα - προτάσεις".Ο Ζ. Αποστολίδης, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μηχανολόγος με ειδίκευση στο σχέδιο. Από πολύ νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με τη ζωγραφική. Το 1978, ξεκίνησε τη ζωγραφική του σπουδή κοντά στον Βασίλη Μάστορα και αργότερα στον Γιάννη Κιτσούκη.Μέχρι το 1990 η εικαστική του δημιουργία κινούνταν στο χώρο του νατουραλισμού. Από το 1993 όμως, πέρασε στο χώρο του εξπρεσιονισμού. Το σημερινό του ύφος καθορίζεται από ένα "σχεδιαστικό εξπρεσιονισμό", όπως αναφέρει πολλές φορές ο ίδιος.

  • Η ετήσια έκθεση Ηρακλειωτών ζωγράφων, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μμ), στο Πολιτιστικό Κέντρο "Βίλλα Στέλλα" (Σοφίας και Γαλήνης) του Δήμου Ηρακλείου. Συμμετέχουν 25 ζωγράφοι, με ιστορία στον εικαστικό χώρο.
  • Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνει στις αίθουσες του Μουσείου Μαρίκας Κοτοπούλη,αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στο Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη Γιώργο Πίτσιο.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Απρίλη.
  • Στις 4 Απρίλη (8μμ), στο "Σπυροπούλειο ίδρυμα" του Δήμου Ν. Ψυχικού(Αγ. Σοφίας και Ολυμπιονικών), εγκαινιάζεται έκθεση έργων ζωγραφικής της Δήμητρας Χαλκιοπούλου.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Απρίλη και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ