Τετάρτη 18 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλαγές...

ΑΛΛΑΖΕΙ από την 1η Απρίλη ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και δε θα 'ναι καθόλου... πρωταπριλιάτικη η αλλαγή. Τα πρόστιμα 300% επάνω! Είναι από αυτά τα κόλπα της κυβέρνησης, που μας τα παίρνει και το παίζει και ηθικολόγα. Για το καλό σας βρε παιδιά...

***

Κάτι σαν τους φόρους στα τσιγάρα. Πιστεύει κανείς ότι τα φορολογούν για να κάνουν καλό στην υγεία μας;

***

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ οι "εκσυγχρονιστές" στην... εξυγίανση της "Ολυμπιακής Αεροπορίας". Λες και ήρθαν ξαφνικά από τον Αρη, ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πολλοί διευθυντές, κακή δομή των υπηρεσιών της και άλλα διάφορα, πρώτα και κύρια "προνόμια" των εργαζόμενων.

***

Μα είναι δυνατόν να τους πιστέψει κανείς; Αμα θέλουν να το... διαλύσουν το μαγαζί για να το ξεπουλήσουν, προκειμένου η χώρα να ακολουθήσει το παράδειγμα των άλλων χωρών της ΕΕ, ας το πουν τουλάχιστον καθαρά.

***

ΩΡΑΙΑ φάση αυτή που συμβαίνει στη Βουλή. Εξι διαγραμμένοι από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προτείνουν για τυπικό κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο τον Β. Κοντογιαννόπουλο, αλλά πιθανότατα θα γίνει... κλήρωση για το ποιος θα είναι ο... τυχερός, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής!

***

Δεν είναι κι άσχημα. Αν όντως π.χ. ο Σουφλιάς αναρωτιέται για το τι θα κάνει στην πολιτική σκηνή από εδώ και πέρα, δεν το ρίχνει καλύτερα στο... κορόνα - γράμματα;

***

Οσο για τους ΠΑΣΟΚους όποια εξέλιξη και να υπάρξει δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα. Ούτως ή άλλως δε θα έχουν για κάμποσο καιρό τον Σημίτη να τους επιβάλλει κομματική πειθαρχία.

***

Αλλωστε, το νέο κοινοβουλευτικό τους περιβάλλον δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το προηγούμενο. Ασε, τώρα, που θα τα συζητάνε με τον Σουφλιά, μπορεί να βρούνε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουν.

***

ΠΕΡΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ η συζήτηση στη Βουλή και προχθές και χθες. Και είχε πράγματι ενδιαφέρον, να βλέπεις τους κύριους υπεύθυνους της κατάντιας του, ΠΑΣΟΚους και Νεοδημοκράτες, να... ψάχνουν τις αιτίες και τις ρίζες της...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ