Τετάρτη 21 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓ/ΤΩΝ
Η δίωξη θα αποδειχθεί μπούμερανγκ

Το Σωματείο Εργαζομένων Τουριστικών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς έστειλε την ακόλουθη επιστολή:

"Οι εργαζόμενοι στα τουριστικά επαγγέλματα στο νησί μας καταδικάζουμε απερίφραστα την αντιδημοκρατική ενέργεια του κ. Πάγκαλου και αναρωτιόμαστε αν πράγματι ο κ. Πάγκαλος εθίχθη ή μήπως η ενέργειά του αυτή αποσκοπεί κάπου αλλού.

Μήπως η ενέργεια αυτή έρχεται να μας δείξει το πραγματικό πρόσωπο των κυβερνώντων; Αν τη συσχετίσουμε με άλλες ενέργειες της κυβέρνησης, όπως τον αυταρχισμό και τις διώξεις ενάντια στους αγρότες και τους κατοίκους της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής, το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα. Στόχος του κ. Πάγκαλου και της κυβέρνησης είναι ο περιορισμός της αντίθετης άποψης. Θέλουν να επιβάλλουν την πολιτική που τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους χωρίς αντίσταση από το λαό.

Ομως οι κινήσεις αυτές θα αποδειχθούν μπούμερανγκ. Οι εργαζόμενοι, ο λαός μας ενωμένοι θα δώσουν απάντηση σε αυτούς που με τη βία και την τρομοκρατία προσπαθούν να σβήσουν κάθε φωνή αντίστασης.

Οι εργαζόμενοι του νησιού μας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στο "Ρ" τη μόνη εφημερίδα που αταλάντευτα υποστηρίζει τα συμφέροντά μας.

Την εφημερίδα που στηρίζει τους αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ