Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φλερτ με Αντριόλι

Ο επιτελικός μέσος του Ιωνικού στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων

Ο Πάολο Αντριόλι είναι ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος του Ιωνικού εκτός σοβαρού απροόπτου θα ενταχθεί στο δυναμικό των Πειραιωτών μετά τις 11 Γενάρη οπότε λήγει και η προθεσμία της ΦΙΦΑ προς την ομάδα της Νίκαιας ώστε να καταβάλει στη Σεν Γκαλέν 110 εκατομμύρια δραχμές. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρόεδρος των κυανόλευκων Ν. Κανελλάκης δεν είναι διατεθειμένος να δώσει αυτό το ποσό και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετακίνηση του Αντριόλι στον Ολυμπιακό. "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, όμως πρέπει να περιμένω τον Ιωνικό αφού έχω συμβόλαιο μαζί του", τόνισε μεταξύ άλλων ο παίκτης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM.

Πάντως τα μεταγραφικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη.

Σε διαδικασία αποδέσμευσης είναι ο Μίρσα Βαρεσάνοβιτς. Ο παίκτης μίλησε με τον Γιώργο Λούβαρη και του έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της Μπάρι. Μοναδικό "αγκάθι" είναι η καταβολή της ΠΑΕ 60 εκατομμυρίων δραχμών στην πρώτη του ομάδα Σεράγεβο.

Οσον αφορά το θέμα Σαμπανάτζοβιτς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Κάνσας Σίτι. Οι ερυθρόλευκοι ζητούν από τους Αμερικάνους πόσο 50 εκατομμυρίων και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ