Πέμπτη 8 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΣΕΡΡΕΣ 4 - 1
Το ξέσπασμα του... κοντού

Ο Γ. Χ. Γεωργιάδης, με τρία γκολ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του "τριφυλλιού" χτες στο ΟΑΚΑ

Ο Πανσερραϊκός είχε το... θράσος να προηγηθεί και ο Παναθηναϊκός τον "φιλοδώρησε" με τέσσερα γκολ και έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γ. Χ. Γεωργιάδης ήταν ο "τιμωρός" των "ερυθρόλευκων" αφού σημείωσε χατ - τρικ.

Η ομάδα των Σερρών, προς τιμήν της, δεν κλείστηκε και κατάφερε να πάρει τα ηνία στο σκορ στο 12. Ο Βάλβης ανατράπηκε από τον Βάντσικ και ο Μποζατζίδης κοντά στη φάση έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς έγραψε το 0 - 1. Η... χαρά των Μακεδόνων δεν κράτησε για πολύ. Στο 16 ο Μίκλαντ βρήκε έξυπνα τον Γ. Χ. Γεωργιάδη, που με δυνατό σουτ και τη βοήθεια του δοκαριού ισοφάρισε. Το 2 - 1 έγραψε με έξυπνη κεφαλιά ο Φρανκ Στράντλι, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Μπασινά.

Στην επανάληψη ο "κοντός" Γεωργιάδης είχε κέφια και ανέβασε το δείκτη του σκορ με δυο ακόμη γκολ. Στο 70 με δυνατό βολέ και στο 84 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για γκολ στο 75 όταν ο Πάτινιος με μακρινό βολέ σημάδεψε το δοκάρι του Βάντσικ. Η ρεβάνς θα είναι μια τυπική διαδικασία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μποζατζίδη, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μαρίνο, ενώ κάρτα έδειξε και στους Ντα Σίλβα, Μπασινά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Μιλόγεβιτς, Κολιτσιδάκης, Βαζέχα, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Μίκλαντ (64 Λυμπερόπουλος), Μπασινάς, Στράντλι (71 Νασιόπουλος), Κωνσταντινίδης, Κόλα (82 Γ. Σ. Γεωργιάδης), Λαγωνικάκης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τσακιρίδης, Βατμανίδης, Μαρίνος, Μασέδης, Πλίτσης, Ντα Σίλβα, Αγγος, Βάλβης, Πάτινιος (83 Ηπειρώτης), Πεμπές (79 Αρβανιτίδης), Γιοβάνοβιτς (69 Χάβος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ