Πέμπτη 13 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι οργανώσεις της ΚΝΕ για τα 24 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα, για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής:

  • Σήμερα, Πέμπτη:

- Η Σπουδάζουσα Αθήνας της ΚΝΕ έχει προγραμματίσει επίσης τις εκδηλώσεις: Η ΤΟ ΦΜΣ στις 12 μ. στο Βιολογικό Τμήμα. Στο ΤΕΦΑΑ στις 12 μ. Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στη 1 μ.μ. Η ΟΒ ΑΠΤ διοργανώνει εκδήλωση στις 2 μ.μ. στο παλιό Χημείο.

- Η Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο 3 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ομιλητή τον Ν. Χριστάνη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Οι ΟΒ Υπαλλήλων Τραπεζών και Υγείας της ΚΝΕ στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αθήνας.

  • Αύριο, Παρασκευή:

- Η ΟΒ Πολυτεχνείου οργανώνει εκδήλωση στις 12 μ. στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαϊας και η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης "για να συζητήσουμε τα γεγονότα του τότε και του σήμερα" με κεντρικό ομιλητή τον Μ. Αρβανιτάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Ο Τομέας Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ, με θέμα: "24 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και η σημασία της σήμερα", που θα γίνει στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής. Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Σύλλογο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967- 1974, το φοιτητικό και λαϊκό κίνημα.

- Η ΤΟ Περιστερίου της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Περιστερίου. Θα συμμετέχουν ο Γρ. Τιμπλαλέξης, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Περιστερίου και ο Γ. Μωραϊτης, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Εξορισθέντων - Φυλακισθέντων της χούντας.

- Το ΝΣ Ιωαννίνων της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στις 3.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο 4 της Φυσικομαθηματικής Σχολής.

- Στην Κομοτηνή, στα γραφεία της ΚΟ Ροδόπης.

  • Το Σάββατο:

- Στη Νέα Ιωνία η ΚΟΒ του ΚΚΕ και η ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα "Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου σήμερα", που θα γίνει στο πρώην Δημαρχείο(λεωφ. Ηρακλείου 268, 3ος όροφος), στις 6.30 μ.μ.

- Ο Τομέας των Νυχτερινών Σχολείων και ο Τομέας των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στα γραφεία της ΚΟ Αθήνας, στις 8 μ.μ.

- Στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, στις 6 μ.μ.

- Στο Αιγάλεω, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος", στις 6.30 μ.μ.

- Στην Αγ. Βαρβάρα, στα γραφεία της ΟΓΕ στις 7 μ.μ.

- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Εβρου.

- Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στις 6 μ.μ.

  • Την Κυριακή:

- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Καβάλας της ΚΝΕ, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Καβάλας.

- Στον Κένταυρο Ξάνθης στις 7 μ.μ.

- Στις Σέρρες, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ