Παρασκευή 31 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συναντήσεις

Ποίηση των Λόρκα, Καβάφη, Καρυωτάκη, μελοποιημένη από τον ίδιο, ερμηνεύει ο Γιάννης Γλέζος κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο μουσικό σπίτι "Δίαυλος" (Δράκου 9, Φιξ). Το πρόγραμμα, που παρουσιάζει, περιλαμβάνει επίσης "Τα τραγούδια της Εύας" σε ποίηση της Εύας Λίτινα.

  • "Πάμε σαν άλλοτε...", τιτλοφορείται η συναυλία της Αθηναϊκής Ορχήστρας Βετεράνων Μουσικών,σήμερα (8.30 μμ), στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο. Διεύθυνση - ενορχήστρωση: Μιχ. Αρχοντίδης, Ν. Θεοδώρου, Κ. Καπνίσης, Χρ. Τερζόπουλος. Τραγουδούν: Κλ. Δενάρδου, Αντζ. Ζήλια και Τ. Χρυσός.
  • Τζαζ διαδρομές στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) από τον Αμερικανό τρομπετίστα Mra Oma και την μπάντα "Brotherhood", που, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο γνωστό στέκι.
  • Ζωντανή μουσική χωρίς μικρόφωνο στο "Μαχάρι" (Ζ. Πηγής 125, Εξάρχεια), όπου σήμερα εμφανίζεται το συγκρότημα "Παλμός",αύριο ο Δημήτρης Παναγόπουλος και την Κυριακή ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε φλαμένκο και ήχους της Ανατολής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ