Πέμπτη 23 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παρούσα και η Πάτρα

ΠΑΤΡΑ (του απεσταλμένου μας).-

Η απεργιακή συγκέντρωση των εργαζόμενων θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ενώ 17 σωματεία ("Αλουκάνκο", "Κόκα - Κόλα", θερμαστές, τσαγκαράδες, Ιματισμός, "Δούρος", "Βοσινάκης", "Ελλάς", "Φριγκορέξ", αρτεργάτες, μουσικοί Δήμου, Μέταλλο, "Κρητικός", Πλεκτήρια, συνταξιούχοι, ΚΕΑ Αράξου και οικοδόμοι) πραγματοποιούν προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Σχετικά με την κινητοποίηση ο Φώτης Παναγόπουλος,πρόεδρος των Συνταξιούχων ΤΕΒΕ και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιούχων Πάτρας σημειώνει: "Θεωρούμε απαράδεκτες τις δηλώσεις Σπράου, καθώς και τον "κοινωνικό διάλογο" - απάτη. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πρέπει να δώσουν - και θα δώσουν - απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης συμμετέχοντας μαζικά και μαχητικά στην πανελλαδική απεργία. Οι συνταξιούχοι θα δώσουν τη δική τους απάντηση συμμετέχοντας και την Πέμπτη, αλλά και στην Παμπελοπονησιακή Κινητοποίηση που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων στις 5 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. στο θέατρο "Πάνθεον"".

- Στη Ζάκυνθο την Πέμπτη θα γίνει συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Με ανακοίνωσή της η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ