Πέμπτη 23 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στερεά - Εύβοια

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-

Χιλιάδες εργαζόμενοι στη Στερεά - Εύβοια θα διατρανώσουν σήμερα, σε συγκεντρώσεις, πορείες, συλλαλητήρια, στις πρωτεύουσες των νομών, την αντίθεσή τους στον καταιγισμό των αντεργατικών μέτρων.

Στην Εύβοια,με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων και συνδικαλιστών θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο. Μισή ώρα αργότερα, στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Αγοράς της Χαλκίδας,θα γίνει συγκέντρωση - συλλαλητήριο, μετά από κάλεσμα φορέων και συνδικαλιστών του χώρου της εκπαίδευσης, γονέων και κηδεμόνων, για να ζητήσουν να αποσυρθεί ο νόμος - έκτρωμα για την Παιδεία.

Στη Φθιώτιδα, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής σωματείων και συνδικαλιστών - η πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚ δε συμφώνησε για συγκέντρωση - θα γίνει συγκέντρωση εργαζομένων, στις 10 το πρωί στην Πλατεία Πάρκου.

Στη Φωκίδα,με απόφαση του Εργατικού Κέντρου, θα γίνει συγκέντρωση στις10 το πρωί στο χώρο του, ενώ το απόγευμα στις 7 μ.μ. σε συλλαλητήριο καλεί η ΟΑΣ Φωκίδας και ΣΕ σωματείων - συνδικαλιστών στην κεντρική πλατεία της Αμφισσας.

Στη Βοιωτία συγκέντρωση θα γίνει έξω από το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς στις 10 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ