Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΑΝΙΑΣ
Με νίκη στα τελικά

Η πρόκριση της Εθνικής μας ελπίδων από τα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος απέχει μόλις... τρία βήματα. Απόψε στη Ν. Φιλαδέλφεια (20.00, ΕΤ1) μ' αντίπαλο την αντίστοιχη της Δανίας θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά του θεσμού (θα γίνουν το Μάη, αν περάσουμε πιθανότατα θα διεξαχθούν στην Ελλάδα). Με ήττα αποκλείεται, ενώ η ισοπαλία οδηγεί πιθανότατα σε μπαράζ με την Αγγλία.

Ο Γ. Κόλλιας για διαφόρους λόγους δεν υπολογίζει τους Δέλλα, Ν. Λυμπερόπουλο, Ελευθερόπουλο, Σ. Κωνσταντινίδη. Παρ' όλα αυτά, τόσο ο ίδιος όσο και οι παίχτες του, εκφράζουν την πίστη τους ότι το ποθητό αποτέλεσμα θα έρθει. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σ. Λυμπερόπουλο, Λάκη, Κουλακιώτη, Μπασινά, Κωστούλα, Δερμιτζάκη, Καραγκούνη, Αντζα, Στολτίδη, Κιάσσο, Π. Κωνσταντινίδη.

Απέναντι στον Ελβετό διαιτητή Κουρτ Ζούπιγκερ οι Δανοί μάλλον θα παρατάξουν τους Σέρενσεν, Γκράβερσεν, Ο. Λάουρσεν, Γιούλ, Μ. Λάουρσεν, Γιέπσεν, Ντεγκν, Γιένσεν, Γκράουλαντ, Γιέργκενσεν, Σέγκαρντ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ