Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ '98
Φουλ επίθεση

Με Μαχλά και Νικολα'ϊδη η Εθνική κόντρα στη Δανία που ήρθε χτες με όλα τα αστέρια της

Η νίκη το Σάββατο απέναντι στη Δανία είναι μονόδρομος για την Εθνική μας ομάδα. Για το λόγο αυτό ο Κ. Πολυχρονίου όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει δύο επιθετικούς. Παρ' ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός... δεν ανοίγει τα χαρτιά του, φαίνεται ότι σκέφτεται πως θα δυναμώσει τη "γραμμή πυρός" του με την ταυτόχρονη παρουσία Νικολαϊδη, Μαχλά.

Βέβαια οι επιθετικοί προσανατολισμοί δε σημαίνουν αδιαφορία για τα μετόπισθεν. Οι Δανοί έχουν πολύ καλή ομάδα, έτοιμη ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά. Τα μεγάλα ατού της Μπρίαν και Μίκαελ Λάουντρουπ θ' αναλάβουν να εξουδετερώσουν οι Ζαγοράκης, Νταμπίζας αντίστοιχα. Αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμα οι Ατματσίδης, Ουζουνίδης, Καραταϊδης, Αποστολάκης, Φραντζέσκος, Γ. Χ. Γεωργιάδης.

Η τελευταία προπόνηση γίνεται σήμερα κεκλεισμένων των θυρών για ευνόητους λόγους. Στο μεταξύ χτες επιστράφηκαν από τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ περίπου 8.000 εισιτήρια τα οποία θα διατίθενται από το ΟΑΚΑ, τα ειδικά περίπτερα στις πλατείες Κλαυθμώνος, Κάνιγγος, το σταθμό ΗΣΑΠ στον Πειραιά και την ΕΠΟ.

Για νίκη οι Δανοί

Μπορεί ο ένας βαθμός να βολεύει τη Δανία, όμως χτες κατά την άφιξή τους οι "Βίκιγκς" επισήμαναν πως θα επιδιώξουν την κατάκτηση των τριών βαθμών. "Δεν είναι πλεονέκτημα που προκρινόμαστε και με ισοπαλία. Ηρθαμε για τη νίκη" δήλωσε ο προπονητής Μπο Γιόχανσον. Πρόσθεσε επίσης πως "όλοι οι Ελληνες παίχτες είναι ικανοί. Είναι λάθος να στεκόμαστε μόνο στον Μαχλά ή το Νικολαϊδη. Υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι όπως λ.χ. ο Καλιτζάκης".

Ο Μπρίαν Λάουντρουπ ανέφερε: "Αν σκεφτούμε ότι μας βολεύει η ισοπαλία, θα χάσουμε". Ο αδερφός του Μίκαελ θεωρεί πως δεν είναι ευνοϊκό για τη Δανία το διττό του αποτελέσματος και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο Ν. Μαχλά. Η πρόθεσή τους για νίκη επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι τελευταία στιγμή τη θέση του αμυντικού Γιάκομπ Λάουρσεν πήρε ο επιθετικός Μίκαελ Μπε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ