Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το πρόγραμμα των εξορμήσεων

Στα πλαίσια της εξόρμησης είχαν ανακοινωθεί μέχρι χτες οι παρακάτω συγκεντρώσεις - περιοδείες:

Η Επιτροπή Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ έχει ήδη προγραμματίσει μια σειρά συγκεντρώσεων - περιοδειών, που αναμένεται να συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις κοινότητες Νησί και Κλειδί περιοδεύει αύριο Πέμπτη, κλιμάκιο της ΝΕ Ημαθίας, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Β. Μπούτα,όπου αναμένεται να γίνουν και συγκεντρώσεις. Την ίδια μέρα, κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη θα βρίσκεται στις κοινότητες Λιτόχωρο και Αγ. Παντελεήμονα,στις 7.30 και 9 το βράδυ, αντίστοιχα.

Την Παρασκευή, 26 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο της ΝΕ Ημαθίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Στ. Παναγιώτου,θα επισκεφτεί τις κοινότητες Καμποχώρι και Καλοχώρι.Την ίδια μέρα, κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής τον Β. Μπούτα,θα περιοδεύσει στα χωριά Σταθμός, Καλλιθέα και Περίσταση,ενώ θα ακολουθήσει συγκέντρωση στον Κορινό.

Στη Σκύδρα περιοδεύει το πρωί του Σαββάτου, 27 Σεπτέμβρη, ο Στ. Παναγιώτου,ο οποίος το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΕ Πέλλας, θα επισκεφτεί τα χωριά Καλή, Προφήτη, Μάνδαλο.Ενώ την Κυριακή, 28 του μήνα, ο Στ. Παναγιώτου θα περιοδεύσει στην Πιερία.Το πρωί της Κυριακής, η Διαμάντω Μανωλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Σφηκιά,Ριζώματα και Δάσκιο,ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί τις κοινότητες Βεργίνα,Παλατίτσια και Αγκαθιά.

Στη Θεσσαλία

Ανάλογες εξορμήσεις οργανώνει και η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας στα χωριά της Λάρισας, ενώ προγραμματίζονται σήμερα οι εξορμήσεις στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα της εξόρμησης στα χωριά της Λάρισας, "ανοίγει" το βράδυ της Παρασκευής, 26 Σεπτέμβρη, με τις περιοδείες του Αντ. Σκυλλάκου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στα χωριά Δομένικο,Αμούρι και Μαγούλα.Το Σάββατο, 27 του μήνα, είναι πλούσιο από περιοδείες. Συγκεκριμένα στα χωριά Μηλέα και Φαρμάκι θα περιοδεύσει ο Χρήστος Χαλκιάς,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στα Αζώρο και Λυκούδι θα βρίσκεται ο Τάσος Τσιαπλές,γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Τα Γανωτά θα επισκεφτεί η Λίτσα Ούντρια,μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Λάρισας και τις κοινότητες Ευαγγελισμός και Παλαιόκαστρο ο Θανάσης Σερβένης,επίσης μέλος Νομαρχιακού Γραφείου Λάρισας. Την Κυριακή, ο Βασίλης Ζωγράφος,μέλος της ΝΕ Λάρισας θα επισκεφτεί το Σαραντάποδο.Στην Πελοπόννησο

Στην Αχαϊα,οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ξεκινούν την Παρασκευή, 26 Σεπτέμβρη, στα Καρέικα, Καμάρες, Αρραβώνιτσα - Μυρόβρυση.Το Σάββατο, 27 Σεπτέμβρη, συνεχίζονται στα χωριά Κρήνη, Ελίκη - Κερύνεια.Ακολούθως, την Κυριακή, 28 του μήνα, συγκεντρώσεις θα γίνουν στα Βραχνέικα και το Μετόχι,ενώ την επομένη, δηλαδή τη Δευτέρα, στα Λούσικα και Αίγειρα.Την Πέμπτη, 2 Οκτώβρη, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στα Σελινιάτικα και Σαραβάλι,ενώ την Παρασκευή, 3 του μήνα, στα χωριά Αβυθος, Ψαρραί και Οβρυα.Το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Οκτώβρη, συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Κ. Αχαγιά, το Αίγιο και τα Καλάβρυτα.

Ανάλογες εξορμήσεις του Κόμματος θα γίνουν στην Αλφειούσα Ηλείας,την Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη. Επίσης στη Ζάκυνθο,την Κυριακή, 28 Σεπτέμβρη και τέλος σε Νεμέα και Κιάτο Κορινθίας,στις 27 και 30 του μήνα αντίστοιχα.

Ημερίδα στο Κιλκίς
  • Ημερίδα με θέμα "Το σχέδιο "Ι. Καποδίστριας", οι πραγματικοί του στόχοι και η θέση του ΚΚΕ", διοργανώνει το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, το Τμήμα Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του Κόμματος. Θα μιλήσουν η Βέρα Νικολαϊδου,μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Αυτοδιοίκησης και ο Κ. Χαλίτσιος μέλος της ΝΕ. Στόχος της ημερίδας - στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκλεγμένοι στους δήμους και τις κοινότητες της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας - είναι να αναλυθεί η θέση του Κόμματος σχετικά με τις αναγκαστικές συνενώσεις. Επίσης να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία επικοινωνίας με τους εκλεγμένους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), ώστε να ακουστούν οι απόψεις τους σχετικά με την επιχειρούμενη, βίαιη, τροποποίηση και ανατροπή του χάρτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και γενικότερα οι θέσεις τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο θεσμός.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2010-10-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2007-07-14 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων(2003-10-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ(2003-09-23 00:00:00.0)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(2002-05-23 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(1998-09-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ