Τετάρτη 5 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Οι ΚΟ Πετραλώνων - Θησείου πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωση με θέμα"Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" σήμερα στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία τους (Τρώων 45, μπροστά από τον κινηματογράφο "ΖΕΦΥΡΟΣ"), με ομιλητή τον Μήτσο Κωστόπουλο,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.
  • Η ΚΟΒ Ευγένειας Κερατσινίου πραγματοποιεί συγκέντρωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευγένειας με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Γεράσιμο Αραβανή.
  • Η ΚΟΒ Προφήτη Ηλία Πειραιά πραγματοποιεί συγκέντρωση συνταξιούχων με θέμα τις τελευταίες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σήμερα στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Ελευθερίου Βενιζέλου 93) με ομιλητή τον Χρήστο Τριάντη πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΤΕΒΕ.
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γεράσιμος Αραβανής πραγματοποιεί περιοδεία στον ΟΤΕ Πειραιά αύριο Πέμπτη στις 7 π.μ.
  • Ο Μήτσος Κωστόπουλος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος θα επισκεφθεί τη Ζάκυνθο το Σάββατο 8-4-95 και την Κυριακή 9-4-95.Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο Μ. Κωστόπουλος θα έχει συναντήσεις με μαζικούς φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ την Κυριακή στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη Ζάκυνθο για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ