Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμποροι ναρκωτικών οι γονείς ναρκομανή

Πουλούσαν το "λευκό θάνατο" την ίδια στιγμή που ο γιος τους έχει μπλεχτεί στα δίχτυα της ηρωίνης! Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Παρασκευάς Βακρίνος, 64 χρόνων με τη σύζυγό του Λαμπρινή, 51 χρόνων, συμμετείχαν σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών που τα εισήγαγαν από τη Βουλγαρία. Ο 24χρονος γιος τους είναι τοξικομανής και πριν δυο χρόνια πατέρας και γιος είχαν πιαστεί για εμπορία ναρκωτικών. Τότε ο πατέρας είχε ισχυριστεί ότι το έκανε για να βρει τη δόση του γιου του.

Η συμμορία αποτελούνταν από δέκα άτομα και τα τρία από αυτά είχαν συλληφθεί στις 23 Γενάρη. Πρόκειται για τους Γιάννη Μερμήγκη, 58 χρόνων, Ελενα Κούφοβα, 23 χρόνων και τον Π. Βακρίνο. Τότε είχε κατασχεθεί μισό κιλό ηρωίνη.

Αλλα τέσσερα μέλη της ομάδας αυτής πιάστηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής την περασμένη Τετάρτη. Πρόκειται για τους Σταμάτη Στούπη, 36 χρόνων, Δημήτρη Κορρέ, 45 χρόνων, Αριστείδη Αμπατζή - Φούσκο, 40 χρόνων και την Λ. Βακρίνου. Καταζητούνται οι Μιχάλης Ρίτσος, 43 χρόνων και Γιώργος Καραγιάννης, 40 χρόνων. Από την αστυνομία κατασχέθηκαν τρία κιλά, περίπου, ηρωίνη, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δυο κινητά τηλέφωνα, ένα πιστόλι - στυλό και 7,5 εκατομμύρια δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ