Συνάντηση του νομάρχη της Δυτικής Αττικής και δημάρχων της περιοχής με τον διευθυντή της ΕΥΔΑΠ, έγινε την Παρασκευή με θέμα τα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής. Το μόνο για το οποίο δεσμεύτηκε ο διευθυντής της ΕΥΔΑΠ Κ. Ιωαννίδης ήταν... βοήθεια στην κατασκευή μικρών έργων, αφήνοντας για μια ακόμα φορά στο άδηλο μέλλον τα μεγάλα και σημαντικά.
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο νομάρχης Π. Παπαπέτρου και οι δήμαρχοι Ελευσίνας Γιώργος Γεωργόπουλος,Ζεφυρίου Κώστας Λιάρος και Ασπροπύργου Γιώργος Λιάκος.Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε δέσμευση για τον χρόνο έναρξης των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων "Σούρες", "Αγίου Ιωάννη", "Αγίου Γεωργίου", "Ευπυρίδων" και "Εσχατέας".
Οσον αφορά τα μικρά έργα, ο διευθυντής της ΕΥΔΑΠ συμφώνησε στην κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Ζεφύρι από το δήμο, κόστους 300 εκατομμυρίων δραχμών. Τα έργα θα τα δημοπρατήσει ο δήμος με χρηματοδότηση από την ΕΥΔΑΠ, η οποία θα έχει και την επίβλεψη. Επίσης αποφασίστηκε να δημοπρατηθεί το έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στην περιοχή "Συμιακά", της Ελευσίνας. Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο έργο ο δήμος είχε υπογράψει σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή του, κόστους 150 εκατομμυρίων δραχμών, τα οποία έχουν εξασφαλιστεί από ευρωπαϊκά κονδύλια. Συμφωνήθηκε επίσης, ο καθαρισμός των ρεμάτων της περιοχής να γίνεται από τους δήμους με χρηματοδότηση και επίβλεψη της ΕΥΔΑΠ.
Εκτενέστερη συζήτηση έγινε για το ρέμα "Σούρες", στην Ελευσίνα, για το οποίο υπάρχουν οι μελέτες για την εκτροπή του στο "Σαρανταπόταμο", αλλά δεν υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια. Ο νομάρχης και ο δήμαρχος Ελευσίνας πρότειναν να γίνει συμπληρωματική μελέτη για κατασκευή γέφυρας, κόστους 50 εκατομμυρίων δραχμών, ώστε να περνάει το ρέμα κάτω από την παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και να καταλήγει στη θάλασσα.
Συζητήθηκε επίσης και το θέμα της κατασκευής εργοστασίου βιολογικού καθαρισμού στο Θριάσιο για το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί η προμελέτη. Το κόστος του έργου μαζί και με τους κεντρικούς αποχετευτικούς αγωγούς είναι 7,5 δισεκατομμύρια δραχμές. Από αυτά τα χρήματα στα ταμεία της νομαρχίας Δυτικής Αττικής υπάρχει μόνο το ένα δισ., τα υπόλοιπα έχουν εξασφαλιστεί να δοθούν όταν τελειώσει η μελέτη από το δεύτερο πακέτο Ντελόρ.