Τετάρτη 9 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΑΝΙΑ
Θέλει γρήγορο γκολ

Ιδιαίτερα αισιόδοξος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες ο τεχνικός της Δανίας, Μπο Γιόχανσον. "Είναι ένας δύσκολος αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες. Πάντως πηγαίνουμε φουλ για νίκη. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ", ανέφερε, επισημαίνοντας ότι ποντάρει πολλά στην υποστήριξη του κόσμου. Ισχυρότατο ατού, αν αναλογιστεί κανείς πως λίγες μέρες μετά την έκδοσή τους τα περίπου 40.000 εισιτήρια του παιχνιδιού εξαντλήθηκαν. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι "Ρόλιγκανς", όπως αποκαλούνται οι φίλαθλοι της Δανίας, λατρεύουν την ομάδα και της συμπαραστέκονται με μοναδικό αλλά κόσμιο τρόπο. Ο Γιόχανσον, που είχε εργαστεί για λίγο στον Πανιώνιο, ενημερώνεται για τα δρώμενα στη χώρα μας και μίλησε κολακευτικά για τους Αποστολάκη, Καλιτζάκη, Ουζουνίδη, Μπατίστα, Καραταϊδη. Ο Πίτερ Νίλσεν, επιθετικός των "Βίκινγκς" και της Γκλάντμπαχ, δήλωσε ότι γνωρίζει την ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα και πρόσθεσε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο προοδεύει συνεχώς.

Σύμφωνα με τη "Γιούλανς Πόστεν", μια απ' τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Δανίας, το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα θα παραταχθεί σήμερα με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με τον αγώνα κατά της Σλοβενίας. Ο Πίτερ Νίλσεν θα παίξει ως δεξί χαφ, αντί του Μπίου, ο συνεπώνυμός του Αλαν ως αριστερό χαφ στη θέση του Σιόμπεργκ και ο Μίλερ στην επίθεση αντί του Αντερσεν. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα επιστρέφει στην 11άδα ο Μαρκ Ρίπερ.

Οι αρχικές επιλογές του Γιόχανσον λοιπόν αναμένεται να είναι οι Σμάιχελ, Χέλμουτ, Χόεκ, Ρίπερ, Λάουρσεν, Π. Νίλσεν, Α. Νίλσεν, Μίκαελ και Μπρίαν Λάουντρουπ, Μίλερ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ