Τετάρτη 9 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Τελεσίγραφο στον Γκαβρίλοφ

Τελεσίγραφο έστειλε χτες ο Ολυμπιακός στο Βούλγαρο διεθνή Ιβάιλο Γκαβρίλοφ. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων μέσω του μάνατζέρ του ειδοποίησε τον Βούλγαρο παίκτη να βρίσκεται στο Μόναχο όπου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο στο σούπερ - φορ (διοργάνωση όπου παίρνουν μέρος οι τροπαιούχοι των ευρωπαϊκών κυπέλλων του 1996). Σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός διαμήνυσε στον παίκτη ότι είναι αποφασισμένος να επιβάλλει κυρώσεις στον Γκαβρίλοφ. Με τον μάνατζερ του παίκτη μίλησε το μέλος του ερυθρόλευκου ΤΑΠ, Στ. Κούβαρης. Με τον ίδιο τον παίκτη δεν έχει μιλήσει μέχρις στιγμής κανένας παράγων του Ολυμπιακού.

  • Στη Χαλκίδα εξορίζεται το Σάββατο η ομάδα του Κτησιφώντα για το παιχνίδι με τον Εσπερο Θεσ/νίκης. Ο Κτησιφώντας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής από τον αθλητικό δικαστή Χρ. Ηλιάδη για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στον αγώνα με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
  • Η ιταλική Ανθεσις Μόντενα κατέκτησε το Σούπερ - Καπ Γυναικών που διεξήχθη στο Μίνστερ της Γερμανίας. Στον τελικό οι Ιταλίδες κέρδισαν την τοπική ομάδα με 3 - 2.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ