Παρασκευή 12 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεργασία ΓΣΕΕ και TURK - IS

Πενθήμερη επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΓΣΕΕ στην Τουρκία

Με την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με την TURK - IS και επαφές με συνδικαλιστικούς, κυβερνητικούς φορείς, καθώς και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έληξε η πενθήμερη επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΓΣΕΕ στην Τουρκία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μεταβίβασε μέσω της αντιπροσωπείας, τις καλύτερες ευχές του για το Πάσχα στους Ελληνες εργαζόμενους

Η συμφωνία της ΓΣΕΕ με την αντίστοιχη τουρκική Συνομοσπονδία,συνάφθηκε "στην κατεύθυνση ενίσχυσης και εμπέδωσης της στενής φιλίας που τις χαρακτηρίζει και με την ελπίδα ότι αυτό θα συμβάλει στην ανάπτυξη των δεσμών ανάμεσα στους δυο λαούς".

Οι δυο οργανώσεις συμφώνησαν να εργαστούν για την παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεών τους, για την ενίσχυση της φιλίας των δυο λαών, για ειρήνη και συνεργασία και την αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα των δυο χωρών. Γι' αυτό το σκοπό οι δυο οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν κοινές συσκέψεις και σεμινάρια, καθώς και ανταλλαγές επισκέψεων.

Επίσης, οι δυο οργανώσεις θα προτρέψουν τις οργανώσεις - μέλη τους να αναπτύξουν τις σχέσεις και τη συνεργασία τους, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμα οι δυο οργανώσεις θα διοργανώσουν μια γιορτή φιλίας στις αρχές του φθινοπώρου,σε ένα ελληνικό νησί που θα επιλέξει η ΓΣΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ