Τρίτη 9 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τον άφησαν απροστάτευτο

Θύμα ληστείας υπάλληλος του ΣΕΓΑΣ. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη διοίκηση

Θύμα ληστείας έπεσε χτες ο υπάλληλος του ΣΕΓΑΣ Αντ. Θερμιώτης, που μετέφερε χρήματα από την Εθνική Τράπεζα στα γραφεία της ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να κλαπούν τα χρήματα.

Ο ΠΣΥΑΣ θεωρεί "υπεύθυνη τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για το συμβάν, αφού, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα του σωματείου και των εργαζομένων για προστασία των χρηματαποστολών, η διοίκηση ασχολείται μόνο με την οικονομική επιχορήγηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 1997". Ο ΠΣΥΑΣ κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για παραποίηση της αλήθειας στο θέμα του αιτήματος των οικονομικών υπηρεσιών για τη μεταφορά των χρημάτων.

Το ΔΣ των εργαζομένων αποφάσισε 24ωρη απεργία σήμερα στο ΣΕΓΑΣ, διεκδικώντας την επίλυση του χρόνιου προβλήματος, ενώ ζητούν την παρέμβαση της πολιτείας σύμφωνα με τον νόμο 75/75. Επίσης κηρύχτηκε 2ωρη στάση εργασίας 10 - 12 για αύριο και στις άλλες αθλητικές ομοσπονδίες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Στην ανακοίνωση καταγγέλλεται ότι ο Στρ. Μολυβάς απείλησε και εξύβρισε τον πρόεδρο του ΠΣΥΑΣ, Π. Μπάκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ