Πέμπτη 28 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρώτος στόχος ο Δώνης!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

----------------

Πρώτος στόχος ο Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο διεθνής παίκτης του τριφυλλιού έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Πειραϊκή ΠΑΕ για 5ετη συνεργασία που θα του αποφέρει έσοδα 500 εκατομμυρίων δραχμών. Ως γνωστό, το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το γεγονός ότι ακόμη ο πρόεδρος Γιώργος Βαρδινογιάννης, κατά την πάγια τακτική του, δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ταλαντούχο επιθετικό, αφήνει υπόνοιες ότι το θέμα είναι ανοιχτό... Από την πλευρά του ο παίκτης τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει στο ακουστικό του την πράσινη ΠΑΕ ώστε να ζυγίσει τα οικονομικά μεγέθη.

Η πληροφορία που διέρρευσε χθες το απόγευμα δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει τη... συνταγή που τήρησε ο ΠΑΟ στη δεκαετία του '80, όταν πήρε από τους ερυθρόλευκους παίκτες αξίας όπως ο Νίκος Σαργκάνης και ο Στράτος Αποστολάκης και μεταγενέστερα ο Γιώργος Καπουράνης από... σπόντα (σ.σ. βλέπε Αθηναϊκό). Στο μεταξύ η παραμονή των Βασίλη Καραπιάλη, Κυριάκου Καραταϊδη και Αλέκου Ράντου που τα συμβόλαιά τους λήγουν επίσης το καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ. Η παρουσία τους στη φετινή σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από καλή και λογικά θα συνεχίσουν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεδομένη επίσης είναι η επιστροφή του Αλέκου Κακλαμάνου από τον Αθηναϊκό όπου έχει δοθεί δανεικός.

"Παρελθόν" ο Σιδέρης

Ο Γιώργος Σιδέρης είναι οριστικά πλέον παρελθόν από τα "κοινά" του Ολυμπιακού. Η απόφαση του προέδρου να ορίσει τον Κτήσωνα Κουκουλά αρχηγό της αποστολής στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Καλαμάτα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, μαρτυράει ότι ο "Φόντακας" έφυγε πριν καλά καλά έρθει...

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης ο Γιώργος Σκαρτάδος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, σύμφωνα με το γιατρό Χρήστο Δάρρα θα είναι "μάχιμος" από βδομάδα.

Για το ματς αυτό ο Ολυμπιακός πήρε 1.000 εισητήρια που οι τιμές τους είναι 1.000 και 3.000 δραχμές.

Ανδρ. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ