Πέμπτη 28 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ζήσε Μάη μου...

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

-------------------

Ζήσε Μάη μου...

Σήμερα το απόγευμα το ΔΣ της ΕΠΟ καλείται να ορίσει την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Χτες η ΑΕΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν παρουσιάστηκε στη συνάντηση των φιναλίστ που είχε καλέσει ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής, Ευρ. Ρεβελάκης, με σκοπό την από κοινού απόφαση.

Αιτιολογώντας τη στάση τους εκπρόσωποι των "κιτρινόμαυρων" ανέφεραν πως έχουν γνωστοποιήσει τις θέσεις τους και δε χρειάζεται να συμμετέχουν σε μια διαδικασία η οποία αποτελεί κοροϊδία. Συνεχίζοντας τη διακωμώδηση της υπόθεσης ο Μ. Τροχανάς δήλωσε ότι η εξεύρεση ημερομηνίας έχει ανατεθεί στον... Χαρδαβέλλα.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα επανέλαβε το αίτημά του για αναβολή προβάλλοντας δύο λόγους. Ο ένας είναι το θρησκευτικό αίσθημα (Μεγάλη Τετάρτη) και ο άλλος ότι οι ομάδες έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα (!).

Ο Ευρ. Ρεβελάκης αρνήθηκε να γνωστοποιήσει την πρόταση της επιτροπής στο ΔΣ της ΕΠΟ, όμως πληροφορίες μιλούν για Πέμπτη 16/5.

  • Ιδιαίτερα θερμή αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας, αφού θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η άδεια που δόθηκε στους διεθνείς παίχτες του ΠΑΟ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ