Πέμπτη 28 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διαψεύδει τα σενάρια ο Τσάρτας

ΑΕΚ

---------

Διαψεύδει τα σενάρια ο Τσάρτας

Ο Τσάρτας στον Ολυμπιακό μέσω Σεβίλλης; Ευσεβείς πόθοι των "ερυθρολεύκων" ή πραγματικότητα; Πληροφορίες από τον Πειραιά υποστηρίζουν το δεύτερο, ο διεθνής παίχτης το πρώτο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Χθες από τον Πειραιά διέρρευσε η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Β. Τσάρτα. Το συμβόλαιο όμως του παίχτη με την ΑΕΚ τελειώνει σε έναν χρόνο και αγγίζει τη σφαίρα του απίστευτου η Ενωση να δεχόταν μεταγραφή.

Το εμπόδιο αυτό, πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, θα ξεπεραστεί με βοήθεια από την ιβηρική χερσόνησο. Πιο συγκεκριμένα, η Σεβίλλη θα αποκτήσει τον Τσάρτα και στη συνέχεια θα τον δώσει στον Ολυμπιακό για να πάρει τον Ιβιτς.

Από την πλευρά του ο διεθνής παίχτης της ΑΕΚ διέψευσε αυτά τα σενάρια και δήλωσε: "Με αφήνει αδιάφορο. Δε μ έχει ενοχλήσει κανένας και δεν μπορώ να ασχολούμαι με το μακρύ και το κοντό του καθενός. Πρέπει να μας σεβαστείτε. Εχουμε πολλά άλλα να σκεφτούμε και να κάνουμε. Σεβαστείτε τον κόπο και τον ιδρώτα μας".

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να ενδιαφέρονται και για τον Ηλία Ατματσίδη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Ομως ο διεθνής τερματοφύλακας, από την Πορτογαλία, δήλωσε πλήρη άγνοια. "Δεν ξέρω τίποτα, ούτε έχω μιλήσει με κανέναν. Εχω ξαναπεί ότι τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα μου στην οποία θέλω να μείνω" είπε χαρακτηριστικά.

  • Εξαίρεση του αθλητικού δικαστή Ερωτόκριτου Ερωτοκρίτου, λόγω μεροληψίας, ζήτησε χθες η ΑΕΚ. Το αίτημά της αυτό μαζί με τις κλήσεις σε απολογία των Μπάγεβιτς, Μανωλά, Κούγια, Στράτου, ΠΑΕ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με ΟΣΦΠ θα συζητηθεί σήμερα.
  • Αθωώθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ