Τετάρτη 6 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Μανούλες" στην αντιδικία

Συνεχίστηκε η φραστική κόντρα Καλαμάτας - ΑΕΚ, με βαριές φράσεις και κατηγορίες

Οξύνθηκε επικίνδυνα χτες η κόντρα Καλαμάτας - ΑΕΚ με δηλώσεις και φράσεις, που σίγουρα δεν τιμούν κανέναν και πάνω από όλα πλήττουν το άθλημα. Επίκεντρο και "πηγή" της κόντρας ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι Μεσσήνιοι υποστηρίζουν πως ο Γεωργιανός άσος της ΑΕΚ στο ημίχρονο είπε... κάτι στους παίχτες των γηπεδούχων για τις μανάδες των Καλαματιανών. Απαντώντας ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας", Σ. Παπαδόπουλος, παρέπεμψε τον Κετσπάγια να... ασχοληθεί με τις μάνες των Γεωργιανών και των Σέρβων.

Ο ιδιοκτήτης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ κάλυψε τις αντιδράσεις των παιχτών του: "με τέτοια γίνεσαι έξαλλος", προσθέτοντας "αν εμένα μου έλεγε τα ίδια λόγια, θα τον σκότωνα"! Επίσης, αποκάλεσε ψεύτη τον Μπάγεβιτς και αμφισβήτησε τη δυνατότητά του να επιβάλλει την πειθαρχία στην ομάδα. Στις "κιτρινόμαυρες" καταγγελίες απαντάει με ανακοίνωσή της και η ΠΑΕ, ευτυχώς όμως σε σαφώς χαμηλότερους τόνους και πιο κόσμιο ύφος.

Ο Μπάγεβιτς αντιδρώντας στα λεγόμενα Παπαδόπουλου δήλωσε: "Η ανατροφή μου δε μου επιτρέπει να πω ψεύτη κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία. Γι' αυτό μία είναι η απάντησή μου στον κ. Παπαδόπουλο. Ολα όσα είπα είναι αλήθεια και αυτό πονάει περισσότερο.

Αγαπάω όλες τις μάνες του κόσμου όσο και τη δική μου, χωρίς να κάνω διαχωρισμούς εθνικοτήτων. Αν είμαι καλός προπονητής ή όχι, το αφήνω στους άλλους. Πάντως, ψεύτης δεν είμαι".

  • Οι τραυματίες Μπατίστα, Μαλαδένης, Κασάπης και οι κουρασμένοι Ατματζίδης, Κωστής, Τσάρτας, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Βλάχος απουσίασαν από τη χτεσινή προπόνηση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ