Τετάρτη 6 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
"Βόμβα" στα Γιάννενα

Η τοπική ομάδα κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-2 και τον αφήνει στην τέταρτη θέση

Μια βόμβα που ανακάτεψε τη βαθμολογική κατάσταση στην κορυφή και μπορεί να κάνει το ίδιο στην ουρά, έσκασε χτες στα Γιάννενα. Η τοπική ομάδα κατάφερε μετά από συγκλονιστικό αγώνα να κερδίσει τον Ολυμπιακό με 3-2 (16-14, 17-16, 5-15, 9-15, 15-10) και να δημιουργήσει νέα δεδομένα και νέα σενάρια ενόψει των πλέι οφ. Ο προπονητής των γηπεδούχων Β. Αντωνιάδης σε δηλώσεις του είπε "παίξαμε υπέροχα χωρίς άγχος. Αξίζουμε την παραμονή".

Μετά την ήττα τους οι ερυθρόλευκοι παίρνουν εκτός απροόπτου την τέταρτη θέση και βρίσκουν λογικά στα ημιτελικά των πλέι οφ αντίπαλο τον ΠΑΟ από τον οποίο μετρούν δύο ήττες. Από την άλλη μεριά, στον άλλο ημιτελικό των πλέι οφ βαδίζουν ο Αρης και η Ορεστιάδα. Ο Αρης αν κερδίσει σήμερα στη Μίκρα τον Κτησιφώντα (7.30μμ) παίρνει τη δεύτερη θέση, ενώ αν χάσει και η Ορεστιάδα κερδίσει αύριο τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη κατατάσσεται τρίτος με δεύτερους τους ακρίτες.

Στην ουρά υπάρχει νέο ενδιαφέρον καθώς από το παιχνίδι Ζαφειράκη - Εσπερου (6μμ) θα κριθεί η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την ομάδα της Νάουσας στην Α2. Ο Εσπερος με νίκη αλλά και με ήττα με 2-3 σώζεται και υποβιβάζονται τα Γιάννενα. Τέλος σήμερα παίζουν Μίλωνας - ΠΑΟΚ 5μμ και ΠΑΟ - Ηρακλής 6μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ