Παρασκευή 1 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αποφασιστικότητα και σιγουριά

Αρχίζει σήμερα η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Αρχίζει σήμερα επίσημα η Οικονομική Εξόρμηση προς τιμή του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Μια Εξόρμηση που εντάσσεται στα γενικότερα πλαίσια της πολιτικής δουλιάς των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ για την πλατύτερη διάδοση των θέσεων και προτάσεων του ΚΚΕ στην εργατική τάξη και τους εργαζομένους. Αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της. Δε γίνεται μόνο για να καλυφθούν τα έξοδα του Συνεδρίου - γεγονός πολύ σημαντικό, καθώς το ΚΚΕ έχει σαν μοναδικό αιμοδότη του τη στήριξή του από τους εργαζόμενους - αλλά αποτελεί και ένα από τα κύρια όπλα - τις αφορμές θα λεγε κανείς - για την καθημερινή επαφή και συζήτηση των κομμουνιστών με το λαό.

Κάθε μια Οικονομική Εξόρμηση απ' όσες πραγματοποίησε το ΚΚΕ έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, τη δική της σημασία. Ομως, η επιτυχία αυτής της Εξόρμησης αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς θα αποτελέσει αντικειμενικά ένα πρώτο δείγμα γραφής της δράσης των κομμουνιστών προδικάζοντας την επιτυχία του 15ου Συνεδρίου που οι κομμουνιστές φιλοδοξούν - και θα το πετύχουν - να αποτελέσει ιστορικό σταθμό στην πορεία του Κόμματος.

Ετσι, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ μπαίνουν από σήμερα στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης με διπλό στόχο: τη μεγαλύτερη διάδοση και συζήτηση των θέσεων του Κόμματος και την υπερκάλυψη του οικονομικού πλάνου. Με αποφασιστικότητα και σιγουριά για την επιτυχία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ