Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κωλυσιεργεί η ΠΑΣΚΕ και στο ΕΚΑ

Τίναξε στον αέρα τη χτεσινή συνεδρίαση και παραπέμπει για αποφάσεις μετά το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ! Η ΔΑΣ καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα

Μετά τη στάση της ΠΑΣΚΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, που δεν επέτρεψε προχτές να βγει απόφαση για κλιμάκωση των εργατικών κινητοποιήσεων, ήρθε η σειρά της ΠΑΣΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας να "τινάξει στον αέρα" τη χτεσινή συνεδρίαση, όπως καταγγέλλει χαρακτηριστικά η ΔΑΣ.Η πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφάσισε να γίνει η συνεδρίαση για κινητοποιήσεις, φορολογικό και προϋπολογισμό, την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη,μια μέρα μετά το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ...

Η ΔΑΣ καταγγέλλει τις "σκοπιμότητες της ΠΑΣΚΕ προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για το θέμα της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων" και την "απαράδεκτη και αντικαταστατική ενέργεια του προέδρου του ΕΚΑ, που ετσιθελικά αρνήθηκε κάθε συζήτηση".

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Α. Στασινόπουλος, Κ. Γκουτζαμάνης, Π. Σοφός, Φ. Ταυρής, Σ. Γιαννακόπουλος, Γ. Σκιαδιώτης και Δ. Βανδώρος,ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΕΚΑ την άμεση σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής μέχρι τη Δευτέρα 9 Δεκέμβρη,με θέμα την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και την πρόταση του ΕΚΑ στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ.

Η ΔΑΣ καλεί "τους εργαζόμενους της Αθήνας, τα πρωτοβάθμια σωματεία, με δικές τους αποφάσεις, να κλιμακώσουν και να δώσουν συνέχεια στον αγώνα ενάντια στον προϋπολογισμό και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ