Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ραβούσης: "Είχαμε και τύχη"

Παραδέχτηκε ο τεχνικός της "Ενωσης". Συγχαρητήρια του Ζάετς προς τους παίκτες του

Φανερά συγκινημένος από τη μεγάλη επιτυχία, ο τεχνικός της "Ενωσης", Πέτρος Ραβούσης, κατάφερε να τονίσει: "Σίγουρα ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι το παιχνίδι σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του Σαββάτου, όχι όμως τόσο διαφορετικό. Και οι δυο ομάδες σήμερα παίζανε το τελευταίο χαρτί. Εμείς γιατί ήμασταν το φαβορί, ο ΠΑΟ γιατί ήταν αγώνας ζωής. Αυτό ίσως μας φόρτωσε και με άγχος επειδή προσέχαμε πολύ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου όχι τόσο για την απόδοση, αλλά γιατί έπαιξαν πειθαρχημένα. Εκεί που έφτασε ο τελικός, τα πράγματα θα κρίνονταν στην τύχη. Και αυτή την είχαμε εμείς σήμερα.

Η σημερινή κατάκτηση του Κυπέλλου μάς γεμίζει αυτοσυγκέντρωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα μας δώσει και περισσότερη πίστη". Οσο αφορά την επιλογή των παικτών που εκτέλεσαν τα πέναλτι, ο Πετράν τόνισε: "Κάποιοι παίκτες δεν αισθάνονταν έτοιμοι. Ετσι προτίμησα αυτούς που επέλεξα".

Ολιγόλογος ήταν μετά τον αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βελιμίρ Ζάετς, ο οποίος τόνισε: "Εγινε πολύ καλός αγώνας και συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον προπονητή της Πέτρο Ραβούση. Εύχομαι να πάει το ίδιο καλά και στο πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, αφού κόντραραν στα ίσια τους αντιπάλους τους αν και προερχόμασταν από βαριά ήττα. Παρουσιαστήκαμε παρά πολύ δυνατοί παρά τις δύσκολες συνθήκες που περνάμε".

Το πρόσωπο της βραδιάς, ο τερματοφύλακας της "Ενωσης" Ηλίας Ατματζίδης, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας κατάφερε να πει: "Δεν έχει σημασία που έβαλα το τελευταίο γκολ. Αυτό που μετράει είναι ότι πήραμε το Κύπελλο".

Στους οπαδούς της ΑΕΚ αφιέρωσε το Κύπελλο ο Στέλιος Μανωλάς που συγκινημένος τόνισε μετά τον αγώνα. "Το σημερινό Κύπελλο είναι αφιερωμένο στους υπέροχους φιλάθλους μας που μας ακολουθούν παντού σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό. Τους αξίζουν πολλά μπράβο και ασφαλώς είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ