Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα

Χωρίς τον... 12ο παίκτη του που είναι ο κόσμος θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Χθες η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πήρε 2.000 εισιτήρια όμως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στη Θεσσαλονίκη δε θα βρεθούν πάνω από 1.000 οπαδοί. Μάλιστα, αν η ζήτηση είναι ακόμη χαμηλότερη δε θα υπάρχει καθόλου παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού και για λόγους ασφαλείας. Αλλωστε αυτή την εποχή το μυαλό των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά είναι στο φάιναλ φορ της Ρώμης που θα γίνει τη Μ. Εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει την πετυχημένη "συνταγή" του Ολυμπιακού Σταδίου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ντούσκο θα βάλει δύο αμυντικά χαφ, όπως συνηθίζει στα εκτός έδρας ματς, και αυτοί θα είναι ο Νίκος Νταμπίζας με τον Γιώργο Αμανατίδη. Ο Πέτρος Πασσαλής που εξέτισε την ποινή του είναι το... αουτσάιντερ, όμως οι δύο πρώτοι έχουν σαφές προβάδισμα. Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς για μια ακόμη αγωνιστική είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

Μετά το Πάσχα θα δρομολογηθούν εξελίξεις στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ιβιτς, Αλεξανδρή. Ακόμη, ο τεχνικός των Πειραιωτών θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη για μεταγραφικά ζητήματα. Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν τον Ηλία Πουρσανίδη να έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του λιμανιού...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ