Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
"Πέταξε" στο δεύτερο ημίχρονο

Με ηγέτες Γκούροβιτς, Κορωνιό το Περιστέρι κέρδισε άνετα τον Αρη 72 - 58

Τα πάνω κάτω έφερε χτες το Περιστέρι στον αγώνα με τον Αρη και έτσι πήρε προβάδισμα στις νίκες με το εύκολο 72 - 58. Αν και οι "κιτρινόμαυροι" στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με 34 - 31, στην επανάληψη έπαθαν καθολική καθίζηση, αφού με ένα σερί 23 - 5 οι γηπεδούχοι πήραν μια διαφορά 15 πόντων που τη διατήρησαν ως το τέλος με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Μίλαν Γκούροβιτς και ο Αγγελος Κορωνιός οδήγησαν εκ του ασφαλούς στη νίκη το Περιστέρι, ενώ και ο Χρήστος Γκαγκαουδάκης έκανε πολύ καλή δουλιά στην άμυνα πάνω στον Παναγιώτη Λιαδέλη. Από τη μεριά του ο Αρης έπαθε μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο, αφού σημείωσε μόλις 24 πόντους, τους περισσότερους όταν το ματς είχε πλέον κριθεί.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά αύριο στο Αλεξάνδρειο και στην περίπτωση που οι παίκτες του Λ. Σούμποτιτς κερδίσουν όλα θα κριθούν στο τρίτο ματς που θα γίνει και πάλι την Κυριακή στο Περιστέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγγελος Κορωνιός τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο πόδι, όμως σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κορωνιός 16 (2τρ.), Γκαγκαουδάκης 7, Γιάριτς 2, Αλμπέρτι 8, Τσίτουμ 10, Μάξεϊ 13 (1τρ.), Γκούροβιτς 14 (3τρ.), Αποσκίτης 2.

ΑΡΗΣ: Ορτίθ 8, Λιαδέλης 18 (2τρ.), Μπέρι 4, Σιούτης 9, Φλώρος 2, Ναχάρ 2, Αγγελίδης 8, Μπόνι 7 (2τρ.), Σταυρακόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ