Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ευκολότερα δε γινόταν

Η ΑΕΚ επικράτησε του Σπόρτιγκ με 83-50

Παρουσία... γνωστών και φίλων στο αχανές ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του αδιάφορου Σπόρτιγκ με 83-50 (45-24). Οι οπαδοί της ΑΕΚ προτίμησαν τον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και ο Γ. Ιωαννίδης ενοχλημένος άφησε να διαφανεί ότι η ομάδα του θα επιστρέψει στο Γ. Μόσχος αν η ΕΣΑΚ του ανάψει το "πράσινο φως". Αρνήθηκε όμως να καταθέσει ανάλογο αίτημα. "Ας πει το ναι η ΕΣΑΚ και μετά θα κάνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες" υπογράμμισε διπλωματικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι "εκείνοι που διαδίδουν ότι το καλοκαίρι θα μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό ή τον συγκρίνουν με άλλους (Ντ. Μπάγεβιτς), μόνον κακό κάνουν στην ομάδα".

Ο Γ. Ιωαννίδης εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το έργο του αείμνηστου Κρ. Τσόσιτς, η γυναίκα του οποίου έρχεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα που η ΑΕΚ χρωστούσε στον άνδρα της από το 1990. "Κανείς δεν έχει προσφέρει στην ΑΕΚ όσα ο Τσόσιτς και δεν πρέπει να πεινάει η οικογένειά του" υπογράμμισε. Στον αγωνιστικό τομέα, η ΑΕΚ... "καθάρισε" το παιχνίδι στο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκε 22-4. Οι παίκτες του Κ. Πετρόπουλου έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Κύπελλο Κόρατς, έδειξαν ότι έχουν το μυαλό τους στις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει αύριο στα Πατήσια.

ΑΕΚ: Κολντεμπέλα 2, Ποδαράς 10, Εντουαρντς 17, Λάρσεν 3, Αλεξάντερ 16, Κακιούζης 13, Ατρούια 5, Παπαχρόνης 6, Κουκλάκης 5, Κιάτζιτς 6.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Γάκης 6, Χένρι 6, Γκίμπερτ 15, Χρ. Χριστοδούλου, Αβδάλας, Παπασαράντου 11, Κασουρίδης 6, Δεμέναγας, Δευτεραίος 1, Κούρος 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ