Τετάρτη 5 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ελληνικές βραδιές
  • Ο Ορφέας Περίδης,ένας καλλιτέχνης ιδιαίτερα αγαπητός στο αθηναϊκό κοινό, παίρνει το τρένο και φτάνει στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι), για δέκα μόνο βραδιές. Από σήμερα μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου (εκτός Δευτέρας και Τρίτης), θα μας χαρίσει τραγούδια από παλιές και νέες δισκογραφικές του δουλιές.
  • Το περιοδικό "Μανδραγόρας",με αφορμή την έκδοση του τελευταίου τεύχους 14 - 15 και του αφιερώματος στον Νότη Μαυρουδή,διοργανώνει την Παρασκευή (7.30μμ), στη "Στοά του βιβλίου" (Πεσμαζόγλου 5), εκδήλωση αφιερωμένη στο συνθέτη. Για το έργο του θα μιλήσουν ο ποιητής Γιάννης Κακουλίδης και ο μουσικοκριτικός Γιώργος Μονεμβασίτης.Τραγούδια του θα ερμηνεύσουν ο Θανάσης Μωραϊτης και η Παιδική χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου.
  • Στο μουσικό θέατρο "δίπλα στο ποτάμι" (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), από τις 20 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 9 Μαρτίου, φιλοξενείται ο Νίκος Ζιώγαλας,ενώ στο ροκ καφέ "Πατατράκ" όλες τις Τετάρτες του Φλεβάρη (11μμ), παρουσιάζονται οι "Ανύποπτοι διαβάτες".
  • Στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98), σήμερα (11μμ), θα μας κρατήσουν συντροφιά οι "Ασπρόμαυρες αναδρομές",αύριο το συγκρότημα "Χόρα" θα παρουσιάσει παραδοσιακά τραγούδια και οργανικούς σκοπούς. Την Παρασκευή φιλοξενείται η "Ανατολική πόλις" με τους: Κ. Παπαδοπούλου, Π. Παπαπετρόπουλο, Σ. Σινόπουλο, Χ. Λαμπράκη, Κ. Μερετάκη.Το Σάββατο, οι "Συνήθεις ύποπτοι" θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια από το δίσκο "Μέρες αδέσποτες".Την Κυριακή οι: Β. Μιχαηλίδης, Α. Φρουδάκης, Δ. Κοσμίδης, Χρ. Χομπιτάκη θα μας ταξιδέψουν "Από το ύστερο δημοτικό στο πρώιμο ρεμπέτικο".
  • Ο Μανώλης Φαμέλλος και οι Ποδηλάτες θα εμφανιστούν για μία βραδιά στο κλαμπ "Κόντρα" (Λεωφ. Ειρήνης 89, Πέραμα), την Παρασκευή στις 10.30 το βράδυ. Το γνωστό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει τραγούδια από τους δύο δίσκους του, διασκευές παραδοσιακών ελληνικών τραγουδιών και ανέκδοτα τραγούδια τους.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ