Παρασκευή 31 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξεκίνησε ο Ανατολάκης

Υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων. Παραχωρήθηκαν Γκώνιας και Σαπάνης (δανεικός)

Και με τη βούλα πλέον ο Γιώργος Ανατολάκης είναι από χτες παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος διεθνής στόπερ του Ηρακλή υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ΠΑΕ και μάλιστα το απόγευμα γυμνάστηκε κανονικά στου Ρέντη με τη νέα του ομάδα. Το σίριαλ πήρε αίσιο τέλος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου και έδωσαν τα χέρια ο διευθύνων σύμβουλος των "ερυθρόλευκων" Γιώργος Λούβαρης με τον πρόεδρο του "Γηραιού" Πέτρο Θεοδωρίδη.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να δοθούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης οι Τάκης Γκώνιας (με ελευθέρα), Ηλίας Σαπάνης (δανεικός για δυο χρόνια). Το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 250 εκατομμύρια δραχμές. Από αυτά τα 100 θα πάρει ο παίκτης, δηλαδή 25 εκατομμύρια για κάθε χρόνο.

Ο Ανατολάκης δεν έκρυψε χτες την ικανοποίησή του για τη θετική κατάληξη της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα. Καλύτερα όμως να μιλήσω στο γήπεδο".Ο Ντούσκο θα έχει τον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στα Χανιά.

Οσον αφορά τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις στο... ακουστικό του αναμένει ο Νίκος Μαχλάς. Η ΠΑΕ έστειλε φαξ στη Βίτεσε με συγκεκριμένη πρόταση (250 εκατομμύρια δραχμές) και περιμένει σήμερα, τελευταία μέρα των μεταγραφών, την οριστική απόφαση της ολλανδικής ομάδας.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, αν και ο Λάμπρος Γράντας το... ξέκοψε ότι δεν παραχωρείται από τον Αρη.

Σχετικά με τον Μπερντ Χομπς της Βέρντερ Βρέμης, μάλλον δύσκολα θα γίνει κάτι, αφού το κασέ του αγγίζει τα 450 εκατομμύρια δραχμές. Σήμερα λοιπόν τα σπουδαία, αν υπάρξουν, τελευταία μέρα των μεταγραφών για τους Πειραιώτες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ