Πέμπτη 23 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πιάνει λιμάνι

Ο 29χρονος διεθνής Βέλγος Σεβερέι θα είναι, εκτός σοβαρού απροόπτου, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων"

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται από χτες ο 29χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός Φράνσις Σεβερέι. Σε ταξίδι - αστραπή που πραγματοποίησε με τον μάνατζέρ του συμφώνησε σε όλα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Πειραϊκής ΠΑΕ και το μόνο που απομένει πλέον είναι να δώσει τη συγκατάβασή της και η Αντβέρπ. Ο Σεβερέι θα έρθει και πάλι στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή μαζί με άνθρωπο του συλλόγου του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η συζήτηση των δυο πλευρών στα γραφεία της ομάδας του λιμανιού δεν κράτησε περισσότερο από μισή ώρα, αφού όπως είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο παίκτης "θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος φορ έφυγε αμέσως για την πατρίδα του χτες το απόγευμα, αφού το Σάββατο θα αγωνιστεί, κατά τα φαινόμενα, για τελευταία φορά με τα χρώματα της Αντβέρπ για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Αλς. Ως τώρα σε 19 αγώνες έχει πετύχει 11 γκολ.

Σήμερα όμως αναμένεται το άλλο υποψήφιο απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος Μολδαβός κυνηγός Βλαδιμίρ Κοσέ θα δοκιμαστεί στο Ρέντη από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και εφόσον ο κόουτς τον εγκρίνει θα αγοραστεί. Αλλωστε η τιμή του είναι λογική, γύρω στα 100 εκατομμύρια.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα που είναι από την εγχώρια αγορά, μέχρι το τέλος της βδομάδας οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με παράγοντες των Ηρακλή και Αρη για τις υποθέσεις Ανατολάκη και Μαυρογεννίδη. Ο πρώτος φαίνεται κοντά στο λιμάνι, σε αντίθεση με τον δεύτερο, αφού τα 300 εκατομμύρια που ζητάνε οι "κιτρινόμαυροι" κρίνονται απαγορευτικά.

Πάντως, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χτες παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής ελπίδων με την Ιταλία και είδε τον Μαυρογεννίδη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Ο Δημήτρης Καλύκας επιστρέφει από τον Ιωνικό στον Ολυμπιακό, όπου είχε δοθεί δανεικός.

Α. ΠΑΓ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ