Παρασκευή 31 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Ο ένας στους δύο κερδίζει

Κοντά στο φάιναλ - φορ Ολυμπιακός και Βριλήσσια. Απομακρύνθηκαν ΠΑΟ και Αρης

Την αυστριακή βοήθεια της Ντονάουκραφτ περιμένει τώρα ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ - φορ της Βιέννης μετά τη νίκη της Νόλικο στην Τουρκία με 3 - 2. Εξάλλου η ιταλική Μόντενα που είναι και το μεγάλο φαβορί επεβλήθη της πολωνικής Καζίμ Πλάμεν με 3 - 0.

Η βαθμολογία του Α ομίλου του Κυπέλλου Πρωταθλητριών διαμορφώθηκε ως εξής: Μοντένα 8, Νόλικο 8, Παναθηναϊκός 7, Ντονάουκραφτ 5, Χάλκμπανκ 5, Βοϊβοντίνα 5, Καζίμ Πλόμιεν 4, Σαλονίτ 3.

Στο Β όμιλο της ίδιας διοργάνωσης η κροατική Μλάντοστ και η ιταλική Τρεβίζο βαδίζουν ολοταχώς προς την ημιτελική φάση, αφού μετά και την τέταρτη αγωνιστική συγκατοικούν μόνες και αήττητες στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ολοταχώς για πρόκριση στο φάιναλ - φορ βαδίζει ο Ολυμπιακός, που μετά και την τέταρτη αγωνιστική παραμένει αήττητος χωρίς να παραχωρήσει σετ. Το ίδιο ισχύει και για την ιταλική Κούνεο που μάλλον θα συνοδεύσει τον Ολυμπιακό στο φάιναλ - φορ. Οι Ιταλοί παραμένουν και αυτοί αήττητοι μετά και τη νίκη τους με 3 - 0 επί της Σπούτνικ (Λευκορωσία). Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Α ομίλου ήταν: Φίμπρεξ (Ρουμ.) - Μακαμπί 2 - 3, Οντέσα (Ουκρ.) - Μάριμπορ (Σλοβ.) 3 - 0. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 8, Κούνεο 8, Μάριμπορ 6, Οντέσα 6, Μακαμπί 6, Σπούτνικ 5, Αλκομ 5, Φίμπρεξ 4.

Πολύ δύσκολα όμως είναι τα πράγματα για τον έτερο εκπρόσωπό μας στο Κυπελλούχων Αρη μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά από τη Ζόνοβεν στο Βέλγιο με 3 - 0. Τώρα θέλει τρεις νίκες στις επόμενες τρεις αγωνιστικές που απομένουν αλλά και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων προκειμένου να έχει ελπίδες. Στο Β όμιλο του Κυπελλούχων τα αποτελέσματα ήταν: Μπέρλιν - Μπελογκόριε 2 - 3, Νάφελς - Πουατιέ 1 - 3. Η βαθμολογία: Μπερλίν 7, Ζόνοβεν 7, Πουατιέ 6, Μπελογκόριε 6, Αρης 5, Γκραν Κανάρια 5, Νάφελς 4, Σταλ 3.

Οι γυναίκες

Η νίκη των Βριλησσίων επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ματέρα για το Κύπελλο Πρωταθλητριών στις γυναίκες άνοιξε την όρεξη των υπευθύνων της ομάδας. Ετσι διεκδικούν πλέον με αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά. Ετσι τώρα η πρόκριση θα παιχτεί στον αγώνα με την Μποντουέλε, την οποία τα Βριλήσσια αντιμετωπίζουν στην έδρα τους. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Β ομίλου ήταν: Κάννες - Γκούλετ 3 - 0, Βριλήσσια - Ματέρα 3 - 0, Μποντουέλε - Σκουπ 3 - 0, Αλμπασέτ - Λέφσκι 3 - 2. Στη βαθμολογία προηγούνται οι Κάννες με 8 και ακολουθούν τα Βριλήσσια και η Μποντουέλε 7.

Τυπική είναι πλέον η παρουσία του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στο Β όμιλο του Κυπελλούχων. Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον έφερε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

  • Σε εξ αναβολής αγώνες για την Α1 γυναικών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Αγ. Σώστης - Ολυμπιακός 3 - 1, Λάρισα - Φιλαθλητικός 0 - 3. Σήμερα γίνεται ο αγώνας Αρη - Φιλαθλητικού (18.00 ΦΙΛΜΝΕΤ απευθείας).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ