Πέμπτη 19 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΑΡΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
"Γολιάθ" ο Ξανθόπουλος

Ο Δαβίδ Ξανθόπουλος στην κατηγορία των 97κ στον τελικό νίκησε άνετα τον Αλβανό Μουχλί με 9 - 0 και αναμφίβολα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ελευθέρα πάλη.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Κεσανίδης στην κατηγορία των 54κ αφού στον τελικό ηττήθηκε από τον Τούρκο Τζεμπά με 11 - 0. Δεύτερος ήταν και ο Λάζαρος Λοϊζίδης στην κατηγορία των 76κ όπου στον τελικό ηττήθηκε από τον Τούρκο Γκογκακάογλου με 3 - 0 στα σημεία.

Στα 125 κιλά ο Συμεωνίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μια και στον ημιτελικό νίκησε τον Γιουγκοσλάβο Ράτκοβιτς με 13 - 2 στα σημεία. Τέλος την τέταρτη θέση κατέλαβαν οι Αλεξανδρίδης και Καρτάνοφ στα 54κ και στα 69κ αντίστοιχα. Στην πυγμαχία το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 60κ κατέκτησε ο Ελληνας Ουλζιάν με 10 - 5 που στον ημιτελικό έχασε από τον Αλγερινό Νταλανού, ενώ τα ίδια ισχύουν και για τον Θεόδωρο Κοτάκο στα 67κ που ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Ιταλό Μποντού με 8 - 2 στα σημεία. Ατυχος στάθηκε ο Αντώνης Γιαννούλας στα 71κ που έχασε και αυτός από τον Τούρκο Ασλάν με νοκ άουτ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ