Πέμπτη 19 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σε σωστό δρόμο

O ελληνικός αθλητισμός απέδειξε ότι βρίσκεται στο δρόμο των επιτυχιών. Χρυσή εποχή για τον κλασικό αθλητισμό που στους 13ους Μεσογειακούς Αγώνες έδειξε ότι δύσκολα θα... ξεφύγει από το πεπρωμένο του που είναι μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας που θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του "καυτού" Αυγούστου.

Από πού ν' αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει. Θα σταθούμε επιγραμματικά: στον Κώστα Γκατσιούδη που προσγείωσε το ακόντιο πάνω από τα 89 μέτρα και δύσκολα θα χάσει το μετάλλιο στο Παγκόσμιο. Στα σπριντ; Αγγελος Παυλακάκης και Κατερίνα Θάνου μπορεί να ξεγελούν το... μάτι στο μπόι τους, όμως είναι πραγματικές "βολίδες" ικανές για μεγάλες συγκινήσεις. Η Τασούλα Κελεσίδου στο δίσκο είναι ΤΟ ταλέντο. Τρίτη επίδοση στον κόσμο για την πανύψηλη αθλήτρια (1.92 παρακαλώ) που βάζει υποθήκη για το βάθρο στις αρχές του Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Από κοντά και οι δοκιμασμένοι Κώστας Κουκοδήμος, Σπύρος Βασδέκης, Δημήτρης Χατζόπουλος, Κατερίνα Κόφα, Νίκη Μπακογιάννη, Ολγα Βασδέκη, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αλλά και οι μίνι εκπλήξεις Χρυσοστομία Ιακώβου αλλά και τα κορίτσια στη σκυτάλη 4Χ100.

Σε όλους αυτούς να προσθέσουμε τους απόντες από το Μπάρι Λάμπρο Παπακώστα και Χάρη Παπαδιά, αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας. Αλήθεια και πώς να πισωγυρίσει ο ελληνικός αθλητισμός;

Α. ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ