Παρασκευή 11 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

Η Επιτροπή Ειρήνης Ικαρίας και η Επιτροπή Ειρήνης τομέα Αγίου Κηρύκου διοργανώνουν εκδήλωση για την ειρήνη, αύριο Σάββατο 12 Ιούλη στις 9.00 μ. μ., στην πλατεία του Αγ. Κηρύκου με θέμα: "Η ειρήνη στη σημερινή διεθνή κατάσταση και οι υποχρεώσεις του φιλειρηνικού κινήματος, ειδικότερα στην Ελλάδα και το Αιγαίο".

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ευάγγελος Μαχαίρας, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ και Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και γλέντι.

  • H Επιτροπή Ειρήνης Νέας Σμύρνης διοργανώνει εκδρομή στην Πάρνηθα την Κυριακή 20 Ιούλη.Η εκδρομή περιλαμβάνει περιήγηση στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, απονομή στεφάνου στο μνημείο 16 πατριωτών που εκτελέστηκαν από τους κατακτητές τον Ιούλη του 1944. Επίσης εγκατάσταση στην πανέμορφη θέση ΜΟΛΑ στα έλατα και εκδήλωση για την προστασία της Πάρνηθας, παιχνίδι και φαγητό.

Η αναχώρηση του πούλμαν είναι στις 7.30 π.μ. από τη Ν. Σμύρνη στην οδό Ομήρου 68 (Ελση) και η επιστροφή στις 8.00 μ.μ. στο ίδιο σημείο.

Τιμή εισιτηρίου 1.000 δρχ. Για πληροφορίες στο τηλ. 9354.841 (από τις 6.00 μ.μ. ως 8.30 μ.μ. τις εργάσιμες μέρες ή στην οδό Βρυούλων 14 τις ίδιες ώρες).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ